Aquesta tardor, torna la Roda!

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Roda de Proximitat començarà el dijous 12 de novembre i acabarà el 3 de desembre, i serà els dijous a les 22.30h a la Sala Torin d’Olot.

Després de l’èxit del cicle d’hivern de la Roda de Jazz i el d’estiu de Cançó d’Autor; tindrem abans d’acabar l’any, un nou cicle de la Roda. En aquesta ocasió des de Músics Associats s’ha plantejat un cicle de proximitat, on es podrà veure diferents propostes de bandes locals, algunes emergents i d’altres consolidades, de diferents estils.

El encarregats d’obrir el cicle són dos bandes emergents, però formades per músics amb bagatge dins el circuit, d’estil pop: els Aixopluc i Nu.

Seguidament tindrem dos grups de versions, que ens faran un repertori de temes clàssics de diferents èpoques i estils, els Fernandus i els Pèrdues.

Després serà el torn del punk amb els Indeseables i a l’Estimberri, bandes formades més recentment per membres provinents d’altres grups de l’escena més underground de la província; i tanquen el cicle dos grups de rock, tots dos amb formats amb músics consolidats en l’escena garrotxina i de la província, els Kincalla i els PDP Experience.

Degut a la situació actual, els concerts es duran a terme amb totes les mesures sociosanitàries, per aquest motiu es recomana comprar l’entrada anticipada, ja que l’aforament en tots els concerts és més reduït que de costum.

Les entrades es poden comprar en format físic a Can Trinxeria o al Teatre Principal, i online a la web de Músics Associats o d’Olot Cultura.

El preu de les entrades és de 3€ pels estudiants de música, 7€ anticipada i 9€ a taquilla.

PROGRAMA

12 de novembre

Concert de Nu i Aixopluc

AIXOPLUC Aixopluc és un projecte musical de l’Agnès Algueró i en Martí Espunya. La guitarra, el piano i les dues veus ens transporten al seu univers particular de cançons pròpies que tracten de l’amor i la naturalesa.

NU Nu neix el 2017 com a proposta en solitari del músic Subi resident a la Garrotxa. Un viatge íntim i particular per expressar d’una forma sincera i sensible les inquietuds de la vida.

19 de novembre

Concert de Fernandus i Pèrdues

FERNANDUS Fernandus és un grup format per Jordi Serra, Jordi Pau, Pep Cirera i Ferran Morando. Junts interpreten un repertori que repassa les millors cançons dels anys 70, 80 i 90.

PÈRDUES Pèrdues és una banda olotina de versions de rock dur estatal i internacional. Els seus membres són en Vicenç Musté, en Dani Badia, en Xevi Pujol i en Nino Costa.

25 de novembre

Concert d’Indeseables i A l’Estimberri

INDESEABLES Indeseables, trio de punk & roll gironí format a principis de l’any 2019 a la comarca de la Garrotxa, per membres provinents de l’escena underground de la província. Són Nahuel a la guitarra i la veu, Miki al baix i la veu, i Tomi a la bateria.

A L’ESTIMBERRI A l’Estimberri és una banda garrotxina de hardcore-punk sorgida de K’n’Z, banda punk dels ’90. Les seves lletres aporten un marcat contingut político-social. Són Laia a la veu, Marcel al baix, Jordi a la guitarra i Marc a la bateria.

3 de desembre

Concert de Kincalla i PDP Experience

KINCALLA Kincalla és una banda de rock de carrer amb un so contundent que recorda al rock dels anys 70. El grup està format per Eloi Córcoles, Xavier Batlle, Pep Cirera i Pep Carrera.

PDP EXPERIENCE La nova aventura de PDP Experience, neix amb les influències més viscerals i eclèctiques de la música dels 70s i 80s, creatives. Els membres del grup són: Xavi Presagué, Pep Zafra, Xesco Reixach i Mika Presagué.