Arrenca la segona setmana d’ESPAIdART amb tres nous espectacles infantils

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els espectacles de divendres i dissabte per a tots els públics, amb Dugong i Big Band UB, han reunit centenars d’espectadors. La 2a edició d’ESPAIdART se celebra del 5 de maig i fins al 7 de juny, amb trenta espectacles gratuïts de música, teatre i dansa.

La Fadabruix i La Remellera, de la companyia Euros Koreans, avui a les 18h, és el primer dels espectacles infantils d’aquesta setmana de la segona edició del festival d’Arts en Viu ESPAIdART, que se celebra fins al 7 de juny al centre comercial Espai Gironès. Dins aquest apartat de MINIFEST, demà la companyia La Piruleta, a la mateixa hora, oferirà l’obra de teatre A la Voreta del Mar, amb contes de sirenes i de pirates, i dimecres, també a les 18h, la programació també inclou teatre infantil amb l’obra La Princesa que volia ser pirata, de la companyia Antaviana.

IMG_1459

Els espectacles de divendres i dissabte, per a tots els públics, han reunit centenars d’espectadors. Divendres, la companyia Sota Mínims va oferir teatre amb música en directe, en l’obra Dugong, una història d’un noi que demana un desig després que es mor el seu gos i a partir d’aquí s’inicia una història màgica. Dissabte, el concert de la Big Band de la Universitat de Barcelona també va ser un gran èxit.

Dijous d’aquesta setmana, Les Anxovetes, un grup format per tres veus femenines i un guitarrista s’estrenaran a Espai Gironès amb un concert, a les 19h, dins l’apartat d’UNPLUGGEDS. Divendres hi haurà un espectacle d’òpera infantil, La Vaca que Canta, de la companyia Poca Cosa, i dissabte, la comèdia de l’art La Mascarada Fantàstica, de la companyia de la Rosa.

ESPAIdART és una iniciativa pionera en les seves característiques, i es consolida com a referent de l’art i la cultura, amb trenta espectacles de música, teatre i dansa de trenta companyies que es porten a terme del 5 de maig al 7 de juny a les instal·lacions d’Espai Gironès i són gratuïts. L’objectiu és apropar la cultura al gran públic i crear una plataforma de difusió de cadascuna de les companyies protagonistes del festival. La iniciativa s’organitza coincidint amb el novè aniversari del centre, amb Salvador Sunyer de padrí.

Després de la bona acollida que va tenir aquest festival l’any passat, el centre s’ha convertit de nou en un gran aparador de cultura. El pressupost que destina Espai Gironès a ESPAIdART és de 42.000 euros, un 5% superior a la primera edició. La plana web del Festival és www.espaidart.net

Espai Gironès, centre comercial de referencia a les comarques gironines, és el primer centre comercial de Catalunya i d’arreu de l’Estat espanyol que ha fet una aposta per tirar endavant un festival d’aquestes característiques. El festival compta amb el suport organitzatiu de la productora teatral saballenca Nocturns. Aquesta iniciativa contribueix a popularitzar les arts escèniques i a difondre la cultura.

El Festival inclou una programació diària –excepte diumenge-. Els divendres i dissabtes hi ha espectacles per a tots els públics.

Vídeo: Presentació d’ESPAIdART 2014
[vimeo]https://vimeo.com/93577182[/vimeo]

Vídeo: Toni Beiro en concert
[vimeo]https://vimeo.com/93581219[/vimeo]

Vídeo: Les Anxovetes en concert
[vimeo]https://vimeo.com/93581218[/vimeo]

AGENDA d’ESPAIdART

F 1272