Arriba a Olot el documental “SÍ ES POT. Set dies a la PAH de Barcelona”

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest dissabte la PAH de la Garrotxa, Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de la Garrotxa, projectarà el documental “SÍ ES POT. Set dies a la PAH de Barcelona”.

Des de l’inici de la crisi el 2007 es calcula que s’han realitzat a Espanya 550.000 desnonaments. Davant d’aquesta situació d’emergència i la passivitat del govern, la societat civil s’ha vist obligada a organitzar-se. L’any 2009 neix a Barcelona la PAH, un moviment ciutadà que defensa el dret a un habitatge digne.

“SÍ ES POT. Set dies a la PAH de Barcelona” recull set entrevistes (combinades amb imatges recopilades durant més d’un any) que condueixen a l’espectador per les diferents activitats setmanals que es realitzen a la PAH de Barcelona, il·lustrades amb casos concrets i petites anècdotes quotidianes.

El documental ha introduït les càmeres a les entranyes de l’organització per fer visible, a més a més del drama, l’enorme feina invisible que existeix darrere la PAH i el procés de transformació i apoderament de les persones que la componen.

Després de la projecció es farà un debat sobre la problemàtica de l’habitatge, els drets socials vinculats i la situació actual a la nostra comarca.

Dissabte dia 10 de gener,a les 18h, al local dels Catòlics d’Olot

Vídeo relacionat.