Arriba el Guateque de Ràdio Sant Joan

Comparteix-ho amb els teus amics:

Santi Carulla de “Los Mustangs” i Els Volcànics, en concert a Sant Joan les Fonts

010419 GUATEQUE 2

El proper diumenge 14 d’abril Santi Carulla actuarà a Sant Joan les Fonts en el marc del 14è Guateque de Ràdio Sant Joan.

El veterà vocalista barcelonès, Santi Carulla, porta més de 60 anys en actiu trepitjant escenaris. Després d’un breu període com a cantant de “Los Sírex”, es va consolidar al panorama musical com a vocalista de la mítica banda barcelonesa “Los Mustang”. A finals dels anys 50 i principis dels 60, seguint la dinàmica europea, el grup va començar a versionar grans hits dels Beatles, Simon and Garfunkel, Manfred Mann o David Bowie.

L’èxit rotund de la banda va arribar amb la versió de Submarino Amarillo, original dels Beatles, amb la qual van vendre més de 130.000 copias només a Espanya. “Los Mustang” es van convertir en la banda de referència espanyola de versions.

El preu de l’entrada és de 5€, i el concert tindrà lloc al Pavelló Polisportiu Santjoanenc a les 17:30h, on el conjunt garrotxí Els Volcànics obriran la festa amb un repertori per ballar amb els millors temes de la dècada dels seixanta, tan instrumental com cantant, tot seguit Santi Carulla oferirà un recorregut a tots els seus èxits i versions que li varen donar la fama. Les localitats es poden adquirir a taquilla el mateix dia una hora abans de l’espectacle.

Comparteix-ho amb els teus amics: