Arriba el primer festival de teatre social d’Olot. El Festival Entranyes

Comparteix-ho amb els teus amics:

Arriba el primer festival de teatre social d’Olot. El Festival Entranyes

Acabades les festes del barri de Sant Miquel d’Olot i celebrat el 75è aniversari del seu Ball Pla, ara el barri s’endinsa en la conscienciació social amb el primer Festival de teatre social anomenat Entranyes.

Aquest festival s’emmarca en una de les accions del PIAM (Plan Integral d’Accions de Millora) del barri. El passat mes de juny el Consell de barri Sant. Miquel va fer una clara aposta per articular espais de diàleg i reflexió a través d’accions culturals i socials.

Al llarg de quatre dissabtes consecutius del mes d’octubre, el Casal del barri de Sant Miquel obrirà les seves portes per oferir quatre obres de Teatre social. És una aposta per potenciar la comunicació i generar ponts de diàleg, de coneixement i d’inclusió. És una invitació a la reflexió sobre la realitat social diària.

En aquesta primera edició del festival s’ha proposat treballar al voltant de temes com la Violència de gènere, masclisme, racisme, identitat, relacions de poder, manipulació mediàtica (fakenews)…

Arriben a Olot quatre obres de teatre de diferents companyies, per fer emergir a través de la participació i el debat el poder del teatre social amb un enfocament lúdic i creatiu.

Aquest cicle de Teatre social l’ha organitzat el grup d’Hastalas Teatre i Andruxai amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olot, Consorci d’Acció Social de la Garrotxa i l’AAVV de Sant Miquel.

Programació d’aquestes obres es faran els dissabtes d’octubre a les 18.00 h al Casal del barri de Sant Miquel. L’entrada lliure:

Dia 5: “Mustafà és al replà” Teatre fòrum. Companyia: pa’tothom.

Dia 12: “Espectacle a mida” Improvisació a partir dels temes que proposa el públic. Companyia: Combat Impro.

Dia 19: “Akelarde”. Teatre forum. Teatro de lo posible. Companyie Averlasailas.

Dia 26: “EnCarn Viva” Teatro periodístic. Companyia Hastalas Teatre.

Comparteix-ho amb els teus amics: