Arriba el primer torneig Volei “Vall”

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Vall d’en Bas organitzará el proper 5 d’agost el primer torneig rural de Volei “Vall”.

Des de diverses àrees de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas, juntament amb l’entitat garrotxina referent en l’esport del volei, el Club Volei Olot, i la col·laboració d’Embotits Gori de Sant Privat i el Forn de Pà Batallé dels Hostalets comença aquesta proposta esportiva per a les vacances d’estiu. Aquest torneig té una doble voluntat, practicar l’esport del volei i passar una bona diada de lleure, amb un ambient saludable i esportiu.

El torneig es concep com una prèvia per aquells i aquelles que esperen el gran torneig que es celebra cada any a la comarca, les 12hores de volei “playa” a la muntanya, organitza’t pel Club Volei Olot.

El torneig de volei rural doncs, tindrà un format similar a les 12h hores, els equips aniran jugant partits en dues lligues separades fins a arribar a celebrar semifinals i final de les dues lliguetes. Això, si, no són 12:00 hores de volei, sinó 10h, de les 10:00h del matí a les 20:00h del vespre.

Els equips participants hauran d’estar formats per quatre jugadors com a mínim i sis com a màxim. Hauran de ser equips mixtes i en tot moment haurà d’haver-hi una jugadora en pista.

Per a fer les inscripcions, cal tenir més de 14 anys i caldrà inscriure’s mitjançant la fitxa que trobareu més avall (els menors hi ha una fitxa diferenciada), omplir-la i portar-la a l’Ajuntament de la Vall d’en Bas (C/Sant Esteve, 3, Sant Esteve d’en Bas) des del dia 10 fins al 21 de juny de les 9h a les 14h del migdia. Caldrà també fer el pagament per inscriure cada equip. (30€)

Amb la inscripció s’hi inclou:

Entrada tot el dia a la piscina, Esmorzar (coca, xocolata i fuet), Aigua, Assegurança responsabilitat civil

NORMES I REGLAMENT DEL TORNEIG

FULL D’INSCRIPCIÓ AL TORNEIG

AUTORITZACIÓ MENORS

Comparteix-ho amb els teus amics: