Aquest dissabte arriba el XXVI Sant Rock Festival: Música en directe, concerts, monòlegs, terrassa i Food Truck

Comparteix-ho amb els teus amics:

El festival tindrà lloc el 10 de juliol a les Fonts de Sant Roc, Olot

Enguany, el cartell inclou concerts de Miquel del Roig, Pelat i Pelut, Kincalla, Perkal Percussió i compta amb el DJ Rubén Nández (de Beat Crush) i els monòlegs de Raúl Alcaraz

Com a novetats, serà una única jornada –dissabte-, tarda i nit amb música en directe, concerts, DJ, monòlegs, terrassa, barra i Food Truck

Un any més i de la mà de l’Associació de Joves del Gos de Sant Roc, arriba el Sant Rock Festival. La iniciativa d’aquell grup de joves del barri de Sant Roc d’Olot que naixia el 1995, celebra la XXVI Edició amb més força que mai.

En un paratge natural únic, Les Fonts de Sant Roc, el 10 de juliol s’obriran les portes a les 18 h i es posaran les entrades a la venda a un preu de 5 € amb consumició inclosa.

L’objectiu, crear un ambient festiu carregat d’energia positiva i acompanyat d’un espectacle a la mateixa alçada, amb actuacions molt variades i on es podrà escoltar música, ballar, riure i inclús sopar, amb servei de Food Truck i bar. Tot plegat, immers en una atmosfera que no et deixarà indiferent!