La 14a Fira Internacional Bruixeria de Sant Joan les Fonts, tindrà la cultura japonesa com a tema central

Comparteix-ho amb els teus amics:

El 5 i 6 d’octubre tindrà lloc la 14a edició de la Fira Internacional de Bruixeria de Sant Joan les Fonts que tindrà la cultura japonesa com a tema central.

Com cada any, la fira comptarà amb dos espais ben diferenciats. Un serà al Clot de l’Infern, al prat de les Coromines, on hi haurà el gran mercat temàtic i és on es podran veure tots els espectacles; i l’altre espai, que serà el Castell de Juvinyà, on es faran les conferències.

Al Clot de l’Infern s’ubicaran quatre escenaris on cada mitja hora, aproximadament, s’hi podrà veure un espectacle (contes infantils, dansa, tallers, etc.). “Les activitats estan pensades per a totes les edats i, especialment, per a un públic familiar” ha explicat la regidora de promoció municipal, Anna Serra. Un dels espectacles més esperats serà el que oferirà la companyia Drakonia el dissabte, a 2/4 de 9 de vespre, que tindrà el foc com a protagonista.

Imma del Destí ha volgut destacar la presència en aquesta edició de la cal·lígrafa Kiyo, pseudònim de Satomi Tanaka, que farà una aproximació a la cal·ligrafia japonesa des de la vessant més espiritual i també de la xerrada que oferirà Yasumasa Takahashi titulada “Recorregut pels 88 temples del Japó”. També hi haurà demostracions d’arts marcials com l’Aikido i Kenpo Kai.

Durant tot un cap de setmana els visitants podran gaudir d’un conjunt de propostes relacionades amb el món de l’esoterisme i la bruixeria en aquest marc incomparable del municipi. El mercat esotèric ve carregat de productes variats i de gran qualitat, per satisfer les necessitats d’un públic fidel que, any rere any, s’acosta a la fira.

CONSULTA PROGRAMACIÓ AQUÍ

ARXIU DE VÍDEO:

Comparteix-ho amb els teus amics: