Arriba un altre rèplica del SISMÒGRAF, “Tots dansen”

Comparteix-ho amb els teus amics:

Un centenar de joves pujaran divendres a l’escenari del Teatre Principal per presentar una coreografia d’Álvaro de la Peña. 

Després del cap de setmana de Sismògraf arriba la primera Rèplica prevista per després del festival: el Tots dansen. Serà aquest divendres 8 d’abril, a les nou del vespre al Teatre Principal d’Olot.

Estudiants d’ESO d’Olot hi presentaran una coreografia de dansa contemporània d’Álvaro de la Peña que han treballat durant aquest curs ambels professors d’educació física dels seus instituts. Concretament, hi participaran els estudiants de 3r d’ESO de l’escola Cor de Maria i de 2n d’ESO de l’Institut Bosc de la Coma.

El projecte Tots dansenes desenvolupa en diverses etapes. Comença amb unaformació de quatre sessions que imparteix el responsable de la peça, Álvaro de Peña, als professors d’educació física. A partir d’aquí els professors passen a treballar la coreografia amb els nois i noies. En aquest procés de treball a l’aula comptem amb el suport d’una coreògrafa, l’olotina Jess Pedrosa. Després de setmanes d’aprenentatge i assajos, els grups dels dos centres educatius s’uneixen i ofereixen una actuació conjunta al Teatre Principal d’Olot, la d’aquest divendres. Tots dansen és un projecte impulsat per Transversal, Xarxa d’Activitats Culturals i pel Mercat de les Flors que té la finalitat d’apropar la dansa als joves adolescents a través d’un projecte participatiu. A més d’Olot, participen en el projecte les ciutats de Mataró, Granollers, Sant Cugat, Manresa i Vilanova i la Geltrú.

Vídeo: “Tots dansen” 2014

https://vimeo.com/90456165