ARTICLE OPINIÓ: Garrotxí Molt Desesperat

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest maleït virus m’ha fet obrir els ulls. He reflexionat molt sobre el meu lloc de treball. Estic totalment d’acord que tancar ha de ser molt difícil, però emmalaltir pot arribar a ser dramàtic. Necessitem que els empresaris vetllin per la nostra salut i busquin solucions.

HAURIEN DE TANCAR, però si més no:

Haurien de buscar l’equilibri amb els horaris, donar preferència a horaris seguits i reducció d’hores.
Haurien de tenir en compte les necessitats familiars a causa del tancament de les escoles.
Haurien de tenir en compte els treballadors que tenen familiars dependents.
Haurien de recordar totes les vegades que els treballadors s’han deixat la pell fóra d’hores (vacances, dissabtes…) per a poder fer entrega d’una feina.

HAURIEN DE SER HUMANS.

Per desgràcia he fet ús de la forma verbal “hi haurien de” quan és realitat desitjaria que fos “hi han de”, però això no depèn de nosaltres, depèn dels empresaris que estimen la seva població, depèn dels empresaris que tenen empatia amb els seus treballadors, depèn dels empresaris que prioritzen la salut davant la producció, depèn dels empresaris que desitgen abraçar a tothom quan tot hagi acabat, etc. però molts han decidit que tot això depèn exclusivament del Gobierno de España.

M’agradaria saber quin tipus d’empresaris tenim a la Garrotxa, quins s’han avançat per protegir els seus treballadors i les seves famílies, quins han pres mesures i quins no han fet absolutament res esperant la resposta del Gobierno de España.

Seria una llista interessant, identificant l’empresa, nombre de treballadors, mesures preses… Potser faríem obrir els ulls a alguns d’ells?
Òbviament, estic parlant d’empreses que no es dediquen a les necessitats bàsiques.

Garrotxí Molt Desesperat
garrotxidesesperat@gmail.com