Assalten una dona de 70 anys a casa seva a Girona, la colpegen, la lliguen i s’enduen els diners

Comparteix-ho amb els teus amics:

Robatori amb violència en un pis de la zona dels Químics de Girona a plena llum del dia. Entre les onze i dos quarts de dotze del matí, una dona d’uns 70 anys que viu al 70-72 del carrer Caldes de Montbui va sentir que trucaven a la porta de casa seva. Confiada, va obrir de porta. De seguida, uns lladres que anaven a cara descoberta van entrar al pis, la van colpejar al cap i la van lligar amb brides per immobilitzar-la. En aquell moment, la dona era sola a casa perquè el seu home havia sortit. Ràpidament, els lladres van arreplegar diners, també joies i figures arqueològiques que la parella tenia al pis i van fugir del lloc. Quan la dona es va poder alliberar, va avisar els serveis d’emergències.

955755

A plena llum del dia i en un habitatge de tot un grup de pisos. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació i busquen els lladres. Treballen amb la hipòtesi que puguin ser dos o tres assaltants, els que van perpetrar el robatori amb violència i potser algun més que esperés per emprendre la fugida.

Els lladres van trucar a la porta en un moment en què la víctima estava sola a casa. Eren cap a les onze del matí. La dona va obrir la porta i, immediatament, els lladres van entrar al pis, la van colpejar, la van deixar atordida i la van lligar amb brides. El robatori va ser ràpid. Els assaltants van arreplegar diners, joies i figures arqueològiques que hi havia al pis. Van fugir de pressa.

La dona va estar una estona lligada fins que va arribar l’home a casa, es va poder alliberar i va avisar la policia. Fins al lloc, s’hi van desplaçar els Mossos d’Esquadra i també una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques, que van atendre la dona allà mateix perquè va declinar el trasllat a un centre mèdic.

L’àrea d’investigació criminal dels Mossos d’Esquadra ha assumit la investigació. Dimarts, la policia científica va estar recollint vestigis, proves i empremtes al pis, per intentar identificar els lladres.

Girona (ACN)