Assumpció Cantalozella va presentar a la sala noble del Castell Juvinyà el llibre “El confident del Rei”

Comparteix-ho amb els teus amics:

Assumpció Cantalozella va presentar a la sala noble del Castell Juvinyà el llibre “El confident del Rei”  L’escriptora Assumpció Cantalozella va omplir la sala noble del Castell de Juvinyà amb la presentació del seu llibre “El confident del Rei” el passat divendres 27 de juny. Cantalozella és una reconeguda escriptora catalana, nascuda a Santa Coloma de Farners, on actualment resideix.

00230062014

Per primera vegada l’escriptora Cantalozella ha presentat un llibre a Sant Joan les Fonts, i ho ha fet a la sala noble del Castell medieval Estada Juvinyà, un indret idoni per la presentació de la seva última novel·la “El confident del Rei”, ambientada precisament en fets històrics reals.

A la taula de presentació hi havia Josep Oliveras, de l’editorial Oliveras, en Manel Fortis, com a escriptor local i la pròpia autora del llibre, Assumpció Cantalozella.  Un cop es va haver presentat el llibre, el públic assistent va poder fer preguntes a Cantalozella, que va respondre tots els dubtes generant un debat interessant sobre la seva vida i obra, fet que va allargar la presentació fins a més de dues hores.