ATENCIÓ ESTAFA: Detecten a la Garrotxa persones que ofereixen per fer neteja de matalassos

Comparteix-ho amb els teus amics:

Detecten persones que ofereixen per fer neteja de matalassos

L’Oficina de Consum del Consell Comarcal ens ha fet saber que s’ha detectat a la Garrotxa una nova onada de trucades per oferir neteges de matalassos a domicili.

És el mateix Gremi de matalassers qui aconsella no fer cas d’aquestes trucades.

1. La neteja de matalassos solament és efectiva si es tracta de matalassos de llana.

2. La neteja de matalassos que no siguin de llana quan són nous i més si són vells, tenen un cost elevat, que fa que sigui desaconsellable .

3. El manteniment dels equips elèctrics dels somiers articulats són inexistents, i en cas de ser necessari, per regla general el més recomanable és fer el canvi de motor, més ràpid i efectiu. El matalasser agremiat li informarà.

4. Tots els arguments exposats per les empreses esmentades tenen com a únic objectiu, accedir a casa de l’usuari, per a partir d’aquest moment desenvolupar una tàctica de venda domiciliària, que no té res a veure amb el que ofereixen al principi.

5. El matalasser agremiat , és la persona més qualificada per assessorar en qüestions de descans, i sempre li oferirà el més recomanable tenint en compte les seves necessitats, donant-li les màximes garanties de fàbrica i el suport del nostre gremi.

6. El Gremi de Matalassers, recomana no fer cas a trucades fetes per empreses que ofereixen regals o grans avantatges, solament busquen vendre productes a preus que no justifiquen la qualitat que es lliura.

7. El Gremi de Matalassers, recomana als nostres clients l’assessorament per part dels nostres agremiats professionals que li ajudaran a aconseguir el seu equip de descans, informant-li quin és el millor i quan han de fer la seva substitució.