Aulinas, Reixach i Palma en el Campionat d’Espanya de duatló de Castelló de la Plana

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest dissabte es va disputar a la població de la Vall d’Uixó (Castelló de la Plana), el campionat d’Espanya de Duatló en categoria cadet.

La prova es disputava sobre les distàncies de 2,5 Km de cursa a peu, 10 Km de ciclisme i 1,25 km de cursa a peu. Cal destacar la mala organització de la prova, amb un circuit de ciclisme molt perillós, no apte per disputar-hi una cursa de ciclisme, el que va provocar nombroses caigudes, derivant en retards a les sortides, en concret la de cadets amb més de mitja hora.

El CN Olot hi desplaçà els 3 atletes cadets de la secció, en Joan i en Martí, debutants de primer any a la categoria, i la Clara de 2n any, amb molt bons resultats per a tots ells.

La Clara Aulinas va assolir el 34è lloc en categoria femenina, amb un temps de 40’55”, mentre que en Joan Reixach i en Martí Palma, amb un excel·lent debut, van arribar en les posicions 52è i 121è, amb uns temps de 35’24” i 37’23”, respectivament, sobre un total de 256 classificats. I, el que és més important, tots ells van acabar la prova sans i estalvis.