Avui a Besalú continua els càstings per la sèrie Westworld

Comparteix-ho amb els teus amics:

El rodatge tindrà lloc en principi els dies 22, 23 i 24 de maig

Segons el Diari de Girona, avui, a la sala de Cal Tronc, de Besalú es farà una nova sessió de càsting per la sèrie Westworld del canal HBO. El càsting tindrà lloc a les 10 h del matí a les 14 h, a les 16 h i a les 20 h. Es busca homes de 20 a 40 anys per representar a soldats alemanys amb trets físics nòrdics o centreeuropeus i que sapigan agafar una arma.

El rodatge d’escenes de la tercera temporada de Westworld, es faran en principi els dies 22, 23 i 24 de maig

elgarrotxi.cat ja ha visitat el set de rodatge de la sèrie, mentre muntaven els decorats

L’equip d’escenografia i decoració de la productora HBO, responsable d’altres títols com a Joc de Trons, ja estan preparant l’ambientació per la tercera temporada de Westworld. El rodatge d’escenes de la tercera temporada de la sèrie es faran en principi els dies 22, 23 i 24 de maig i ahir ja es va fer el càstig per escollir a 90 homes per fer de soldats en un hotel de Girona.

La sèrie compta com a productor executis a J.J. Abrams, responsable de l’última trilogia d’STAR WARS i creador de la mitica sèrie LOST i de Jonathan Nolan, germa de Christopher Nolan i coguionista de pel·lícules com la trilogia de BATMAN o INTERSTELAR, entre d’altres.

Els comerciants hauran de tancar els seus negocis durant el rodatge i la majoria rebran compensacions econòmiques pel tancament. Durant els dies de la producció serà molt difícil accedir al centre històric de Besalú, sense agreditació.

Westworld és una sèrie de televisió del gènere de ciència-ficció i es pot veure a la cadena de televisió americana HBO. És una de les sèries més famoses i importants de la cadena. Es basa en la pel·lícula homònima de 1973, escrita i dirigida pel novel·lista nord-americà Michael Crichton (Jurassic Park).

Sinopsis

En un futur no especificat, Westworld, un dels sis parcs temàtics posseïts i operats per Delos Inc., permet als visitants experimentar el Far West en un entorn poblat per “amfitrions”, androides programats per a satisfer tots els desitjos dels visitants.

Els amfitrions segueixen un conjunt predefinit de narratives entrellaçades, però tenen la capacitat de desviar-se d’aquestes narratives en funció de les interaccions que tenen amb els visitants.

Els amfitrions repeteixen la seva narrativa de nou cada dia —havent esborrat els seus records del dia anterior— fins que són reutilitzats o guardats per al seu ús en altres narracions. Per garantir la seguretat dels visitants, els amfitrions no poden danyar cap forma de vida. Això permet als visitants una llibertat gairebé il·limitada per participar sense rebre cap càstig en qualsevol activitat que triïn amb els amfitrions, incloent la violació i l’assassinat entre altres. El personal està ubicat en un centre de control anomenat “La Mesa”, connectat al parc a través d’instal·lacions subterrànies, i supervisa les operacions diàries, desenvolupa noves narratives i repara els amfitrions segons sigui necessari.