Avui comença a Sant Joan les Fonts la Festa Major

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest dimarts comença a Sant Joan les Fonts la Festa Major. Una celebració que s’ha vist alterada per la situació provocada per la pandèmia del Coronavirus.

La celebració d’aquest any s’ha pogut fer gràcies a l’esforç de la Comissió de Festes, que ha sabut reinventar el programa per tal de mantenir la flama d’un dels esdeveniments més importants del nostre calendari festiu. Per aquest motiu, des de l’Ajuntament es vol reconèixer la tasca que han posat els seus membres per tirar-la endavant.

Esperem que passeu una molt bona Festa Major 2020 i gaudiu de tots els actes que s’han preparat!

Aquest és el programa:

Festa Major de Sant Joan les Fonts 2020

Dimarts 23 de juny

Concurs de Pintura de Ràpida organitzat per l’Escola Municipal de Belles Arts.Inscripcions de 09h a 10.30h a l’Escola  de Belles Arts. Consultes a info@escolabellesarts.cat o al 972 29 12 02. Bases del concurs apart.

17h. Sortida de la Flama del Canigó des de la Vall de Bianya, arribada al Prat de Can Miquelet i lectura del Manifest – Organitza Òmnium Cultural.

19-20h.  Veniu a la plaça més propera al vostre domicili: Can Miquelet,  plaça de la Carpa, plaça de les Fonts, davant de la Torre Blanca a Peracaula, placeta de Cal Rei i espai davant l’antic Autoservei Roser. Tenim un petit obsequi per a vosaltres.

20.30h Pregó de Festa Major a Can Miquelet a càrrec de la Pilar Puigdemont (La Pilar Comadrona). Retransmissió per Ràdio Sant Joan.

21.30h Encensa de la foguera de Sant Joan, al mateix lloc.

23h. Focs artificials a càrrec de la Pirotècnia Igual. Seguidament, programa especial i música de revetlla a Ràdio Sant Joan.

Dimecres 24 de juny

12h Missa solemne de Festa Major a l’església parroquial.

12.30h. Engalanament del Balcó, fem el Vermut ben arreglats i mudats des de casa.

Nens i nenes, demostreu les vostres habilitats al TIK-TOK, també tindreu premis. Ho podeu enviar a l’Instagram de comissiodesantjoanlesfonts o per whatsapp al 626 928 132, 615 494 579 i 696 886 424. Feu-nos arribar les vostres fotos, entrareu a concursos i podreu guanyar grans premis

De 17h a 20h Programa especial de Festa Major a Ràdio Sant Joan. Emissora 107.00 FM. Farem un recorregut per la història de la Festa de Sant Joan, parlarem amb antigues comissions que han fet possible la Festa Major i també proclamarem la Pubilla i l’Hereu.

Aquest any hem volgut ajudar els establiments, comerços i negocis del poble. La col.col·laboració de cada any l’hem fet a la inversa…..

Divendres 26 de juny

A les 22h al prat de Can Miquelet vetllada teatral a càrrec de la Companyia Improshow que ens farà riure i passar una molt bona estona. Acte organitzat conjuntament amb Els Colats.

Recordem que en tots els nostres actes garantirem la seguretat i distàncies per tal de gaudir al màxim de la nostra festa.

Comparteix-ho amb els teus amics: