Avui es començarà a vacunar contra la COVID-19 en algunes residències d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Avui es començarà a vacunar contra la COVID-19 en algunes residències d’Olot

Tal com estava previst, aquesta setmana, en concret avui dimecres, ja es començarà a vacunar a la gent gran i al personal que treballa en algunes residències a Olot. Es dona el cas que en una de les residències d’Olot hi ha un positiu entre el personal auxiliar i estan a l’espera del que digui Salut per començar a vacunar avui o demà.

Es prioritzaran els grups més vulnerables: les persones que viuen i treballen en residències, i les persones amb discapacitats. Està previst que prop de 500.000 persones rebin la vacuna durant el primer trimestre de l’any.

Hi haurà 25 equips formats per infermeres i administratius i repartits per tot el territori. Cada equip tindrà 20 infermeres que treballaran en jornada de matí i tarda i en equips de dues persones amb el suport de professionals administratius.

Aquests 25 equips es desplaçaran a les residències per vacunar in situ a partir del gener, de seguida que arribin les vacunes.

La vacuna contra la COVID-19 té unes característiques especials i per aquesta raó es farà una formació específica per adequar-ne la seva administració.

RELACIONAT:

VÍDEO: Primer vacunat contra la Covid 19 a la demarcació de Girona

VÍDEO: Arribada primeres vacunes contra la COVID-19 al Banc de Sang i Teixits

Comparteix-ho amb els teus amics: