Avui es fa una jornada de delegats d’ESO que enguany arriba a la 15a Edició

Comparteix-ho amb els teus amics:
Un cop l’any i ja en fa en fa uns quants (aquesta serà la 15a edició), a Olot té lloc una Jornada de delegats de tots els centres de secundària d’Olot amb ESO i Postobligatori, i enguany, a més, s’hi afegeix Besalú. La trobada tindrà lloc aquest dimecres 22 de gener. Es tracta d’una jornada de formació pensada expressament per a tots els alumnes que desenvolupen la tasca de delegat o delegada d’aula.

A banda de la formació tècnica i personal que suposa, les jornades volen ser un reconeixement a la tasca desinteressada que realitzen aquests estudiants de Secundària i Postobligatori, i l’oferiment d’una formació complementària personal, actual i imprescindible.

L’activitat s’organitza des de l’Institut Municipal d’Educació i l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament amb la col·laboració de la Comissió d’alumnes del Consell Escolar Municipal (CEM). Els alumnes presents en la Comissió d’alumnes són representants de tots els centres, i és amb ells que es fa la valoració dels tallers realitzats i es proposen idees per edicions següents.
A la jornada hi participen entre 120 i 140 estudiants, repartits en grups de 16-18 per a cada taller.
Pel que fa al programa de la 15a edició, comptarà amb la presentació de l’alcalde Josep M. Corominas, a les 9 del matí, que anirà seguida d’una conferència inaugural a càrrec de Franc Comino, soci-fundador de Wattia-Innova i antic delegat de l’INS La Garrotxa. I a partir de les 10 i fins a les 2 del migdia, amb un recés per esmorzar a mig matí, s’impartiran aquests vuit tallers: per a delegats de 1r a 3r d’ESO, Com parlar en públic sense vergonya, amb Neus Asín; Com aconseguir l’interès de qui t’escolta, amb Ivet Tàpies; Tenir cura de l’autoestima, amb Marina Marull; Teràpia del riure “Alegria de viure”, amb Ana M. Berbel; de 4t d’ESO i Postobligatori,Realment pesa la responsabilitat?, amb Juan Marín; Com fer un debat, amb Joel Tallant; Resolució de conflictes i solució de problemes, amb Dolors Pascual; i Com aconseguir l’interès de qui t’escolta, amb Carles Martí.
981256.jpg_gde