B-Rot, la primera cervesa solidària creada a Girona

Comparteix-ho amb els teus amics:

El Rotary Club Girona, juntament amb Cervesa Marina, presentaran en societat  la cervesa solidària B-Rot

Aquest dilluns ha tingut lloc la presentació oficial de B-Rot a l’establiment Can Canalla de Girona. B-Rot és una cervesa elaborada artesanalment, la qual els seus beneficis aniran destinats íntegrament a projectes solidaris i/o socials.

Tot aquest projecte solidari neix de la mà de Club Rotary Girona, juntament amb Cervesa Marina, que ambdues han creat la primera cervesa solidària que rep el nom de B-Rot.

La cervesa B-Rot

La cervesa B-Rot es produeix a base d’aigua, malts d’ordi, llúpols, flocs de civada, llevat i re fermentada en ampolla. B-Rot es tracta d’una cervesa artesana on la seva bombolla fina n’és molt característica, no porta gluten i marida a la perfecció amb formatges, mariscos i carns blanques.

El seu color ambre brillant i l’aroma afruitat amb les notes torrades deixa en boca el record d’una cervesa especial, una vegada s’ha fet el glop.

B-Rot té un cos amb caràcter i uns matisos molt marcats i refrescants, per el que fa única aquesta tirada no és el seu cos, sinó que s’ha elaborat amb el cor i amb les ganes de contribuir en un nou projecte social.

Comparteix-ho amb els teus amics: