Balanç molt positiu de la jornada sobre Potencialitats de la Joëlette per afavorir l’Accés de discapacitats al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

Comparteix-ho amb els teus amics:

El passat dimarts 26 de març, es va dur a terme aquesta jornada tècnica a l’àrea de recepció de visitants del volcà de Santa Margarida, a Santa Pau i a l’itinerari núm. 15: grederes del volcà del Croscat

La jornada anava adreçada a professionals del sector turístic per tal que puguin incloure dins les seves prestacions l’ús d’aquest cadira monoroda que permet arribar a llocs inaccessibles per a qualsevol cadira de rodes convencional.

La Joëlette és una cadira tot terreny amb una sola roda que permet a qualsevol persona amb mobilitat reduïda o amb discapacitat practicar el senderisme amb l’ajuda de dos acompanyants com a mínim.

IMG-20190326-WA0017_250

L’acompanyant del darrere assegura l’equilibri de la Joëlette, i l’acompanyant del davant és el responsable de determinar la direcció i la tracció.

La participació a la jornada va ser de 14 persones que van mostrar una opinió molt favorable al contingut de la jornada i a la seva organització.

Comparteix-ho amb els teus amics: