Ball, gresca i moltes sorpreses al Sopar de Dones de Sant Joan les Fonts

Comparteix-ho amb els teus amics:

El Sopar de Dones del municipi es caracteritza per les actuacions descarades i originals de les assistents. A l’acte hi assistiren trenta dones que van gaudir al màxim amb totes les sorpreses que hi havia preparades. Durant tot el sopar es van amenitzar els plats amb actuacions d’allò més atrevides, encetant la gresca amb la coreografia de Bailando que es va representar després del primer plat. Seguidament hi hagué l’aparició d’Albano i Romina power després del segon plat, que va fer embogir de riure a totes les assistents.

240315 SOPAR DE DONES 4

La segona sorpresa va venir de la mà de l’espectacular pastís del dia de la Dona i un cop enllestides les postres va arribar el moment de escollir a les Miss: Miss reina de la dona, Miss elegància, Miss bellesa, Miss “catxonda”, Miss timidesa, Miss simpatia i Miss “borde”, on un cop repartides, la traca final la va oferir l’espectacle Full Monty.

La nit va continuar amb els jocs, on es van repartir diversos premis de comerciants col•laboradors de Sant Joan les Fonts i Olot, i finalment, abans del ball, va aparèixer la faràndula tradicional del dia de la dona, que molt amablement, el nostre gegant en Joan, ens deixa cada any.

Comparteix-ho amb els teus amics: