Banc del Temps de la Garrotxa: Ofertes i Demandes

Comparteix-ho amb els teus amics:

Ofertas

Altres

Acompanyament—Puc escoltar, acompanyar a llocs oficials.
Classe de Tai-xí—Puc oferir una classe d’iniciació al Tai-xí i al Qi Kung.
Orientació Social —Educadora Social s’ofereix per orientació: – Als joves – Als pares per problemes amb Adolescents i altres. – Familiars i socials – Mediació entre persones.
Psicologia—Psicologia.Consulta puntual. Psicologia Dinàmica. Orientació. Adolescents. Adults.Gent Gran.
Xarrades—Xarrades puntuals amb participació de tots els què estiguin interessats amb diferents temes del que ens envolta en el dia a dia.P.ex: intercanvi experiències viatjeres; comentàris de llibres; aspectes psico-socials-polítics o d’altra mena. És una proposta oberta per portar endavant grupalment

Altres / Varis

Acompanyament—Puc acompanyar a gent gran a la compra, al metge, etc….

Aprendre Idiomes

Ajudar amb el català i/o castellà—Conversar, aixì com ensenyar tant el català com el castellà.
Anglès—Dono classes esporàdiques d’angles. Nivell inicial i mitg. Traduccions. Conversa.
Classes d’alemany o anglès—Soc alemanya nativa i m’ofereixo a donar classes d’Alemany i o Anglès a Argelaguer.
Classes d’Anglès—Ofereixo classes de manera puntual en gramàtica i conversa, de tots els nivells
converses d’anglès—Tinc coneixements mitjans d’anglès i m’agradaria practiCar conversant amb algú amb coneixements similars o superiors
Converses en català per a nouvinguts—Puc ajudar als nouvinguts a parlar català.
Francès—Francès, escrit, però sobretot parlat, traduccions …

Art i artesania

Cuadres Sagrats—Et pinto el teu Quadre Sagrat a mida. Amb les vibracions que vols per desbloquejar les àrees de la teva vida que vols que volin més alt ;) Intercanvio cada Qaudre per 6 hores.
Ganxet i Mitja—Ser fer ganxet i mitja. Aprendre’n és molt fàcil i distret. No costa gens aprendre.
Iniciació al Tricot —Si vols aprendre a fer mitja/tricot i fert-te o fer per regalar un jersei de llana o bufanda, et puc ensenyar els primers passos. És molt fàcil!
iniciacio o encarrecs a punt de mitja—Punc ensenyar-te els principis basics per fer punt de mitja, o ajudar-te si vols fer una petita labor, o fer-la per tu
Pintar mobles—M’ofereixo per restaurar (pintar) mobles antics
punt de creu—Pun ensenyar-te les nocions bàsiques per fer punt de creu-
Punt de creu—Et puc ensenyar a fer punt de creu amb una tècnica que queda tant bonic per davant com pel darrera. Sense cosits ni fils al dors.

Assessorament

Aprendre a gestionar el teu temps eficaçment—Em dedico a la formació en habilitats d’eficàcia personal. Estaré encantat d’ ajudar-te a treure el màxim profit a cada minut.
Aprendre a ser creatiu—Puc ajudar-te a incorporar més creativat a la teva vida.
Assessorament / Orientació —Orientació en emprenedoria social i/o privada. Assessorament en temes fiscals, laborals, de S.S., de societats i de comptabilitat. Si tens una idea o projecte també et puc ajudar!!
Banca etica—m’ofereixo per informar a partir de la meva experiencia, com donar-se d’alta a la banca etica i els tramits a persones que els hi pot interessar, pero que no estan segures o no saben com fer-ho per internet.
Comunicar-te eficaçment—Soc formador en habilitats d’eficàcia personal. Puc ajudar-te a aconseguir una interrelació més efectiva amb altres persones.
Problemes auditius—Puc aconsellar-te i assessorar-te en problemes auditius, et puc ajudar a adaptar-te a l’ús d’audifons a partir de la meva experiència
Taller economia domèstica—T’ajudaré a analitzar la teva economia familiar i a adquirir uns bons hàbits que et permetin arribar a final de mes i estalviar una mica cada mes. Et puc assessorar a posar ordre en les teves fiances i a recuperar el control sobre els diners. Servei adreçat a families i a grups: associacions, AMPA´s, etc.
Trámites administrativos—Me ofrezco para facilitar diferentes trámites administrativos, acompañando a la persona, o tramitándolo por ella, o buscando la información que precise.

Astrologia

Astrologia—Cartes astrals Cursos introducció astrologia Tallers astrologia
cartes astrals, treballs astrologia—Carta astral personal, consultes diverses d’astrologia.

Coaching

Acompañamiento y orientación—Te ofrezco apoyo, acompañamiento y seguimiento y orientación en procesos de cambios personales y/o profesionales. Soy Trabajadora Social con experiencia y terapueta. Soy una persona comprometida con mi propio crecimiento personal.
Coaching per Mares i Pares—Avui més que mai acompanyar els nostres fills és un gran repte. El Coaching t’ajudarà. Anima’t a provar-ho.
Coaching Personal—El coaching és un catalitzador i accelerador que contribueix al fet que aconsegueixis els resultats que desitges més ràpidament i amb major seguretat. I això en qualsevol àmbit de la teva vida en el qual ho desitgis utilitzar: Personal, professional, laboral, familiar o social. Avui pots començar.
Sessions de coaching—Tens un somni? Vols millorar algun aspecte de la teva vida? Les respostes són a dins teu. El coaching t’ajudarà a trobar-les.

Correccions textos

Correcció de textos—M’ofereixo per a la revisió o la correcció de textos en llengua catalana o castellana.
correcció i traducció textos—Puc ajudar-te en la correcció i traducció de textos en català i castellà

Cuidar animals

cuidar animales—pasear o cuidar perros, pasearlo
Passejar gossos—M’ofereixo per passejar gossos de 7:00h a 16h. Tinc experiència en gossos des de fa molts anys

Cuidar infants

cuidar infants—M’ofereixo per a cuidar infants. Experiència en el lleure amb nens/es amb necessitats especials.
Cuido a nens—Cuido a nens/es a partir de 3 anys. Els puc recollir de l’escola, portar-los a activitats extraescolars…tot a peu.

Cuina

Cocina vegetariana—Classes de cuina energètica i vegetariana.
Cuscus —Soy Gambiana y vivo en Olot y te puedo enseñar a cocinar Cuscus de diversas maneras.
Enològia—T’has preguntat mai com es fa el vi? T’ho esplico
Ensenyar a amassar a mà—Puc ensenyar diferents receptes on l’amassat és la part més important i difícil. Com fer pa de motlle, pizza, coca de forner, panets de viena… l’únic que necessitem és farina, llevat, salt, aigua, paciència i les nostres mans.
Pa casolà—T’ensenyaré com fer-te el pa a casa de manera artesanal.
Reposteria Africana—Soy Gambiana y vivo en Olot. Te puedo enseñar a cocinar y a preparar pasteles y postres típicos africanos.
Tastar vins—Puc ensenyar-te els passos per tastar vins

Ensenyament

Alfabetització individual o grupal—Classes d’Alfabetització, en Català. Clases de Alfabetización, Español.
Classes d’ESO—Puc donar classes de suport d’ESO
Classes de català o castellà—Puc donar un cop de mà en les classes de català o de castellà de l’ensenyament obligatori o en l’aprenentatge de les persones adultes.
Classes de català per a adults—M’ofereixo per donar classes de català per a adults que vulguin aprendre’n o preparar-se per alguna prova de nivell B o C.
Classes de comptabilitat —Necessites classes de comptabilitat? Per estudiants de batxillerat o modul formatiu o bé per interessats en aprendre les nocions bàsiques.
Classes de reforç de 6 a 16 anys—Sóc mestre d’educació primària i m’ofereixo a fer sessions de reforç a alumnes de primària i secundària, fins a 16 anys.
Classes de repàs—Professor de secundària per a donar classes de repàs per a alumnes amb dificultats (incloent primària), especialment assignatures de ciències.
Classes particulars—Puc realitzar classes particulars fins a nivell de batxillerat en matemàtiques, física, electrònica…
Club de lectura—Introducció a la lectura per a nens/es de 6 a 10 anys.
Cuidar nens—Per cuidar nens petits,a partir de dos anys
Parlar català nouvinguts—M’ofereixo per voluntariat de llengua catalana a persones nouvingudes
Qüestions de pedagogia—Ëstudio el tema dels valors a la família, l´educació, la polìtica i l´església. Per intercanviar opinions, aprofudndir en l´estudi etc…
Salud para la mujer—Información sobre los beneficios, usos, utilización de la copa menstrual. Hace un tiempo que la utilizo y estoy muy contenta.Deseo compartirlo con quien esté interesada.
Tasques escola—Puc ajudar, organitzar, revisar tasques escolars d’alumnes primària.

Esports i animació

Caminar por la naturaleza—Me ofrezco para crear un grupo de salir a caminar estable. Estás interesado/a?
ensenyar a nedar—m’ofereixo a ensenyar a nedar a adults
Guia excursions—M’ofereixo per guiar-te i acompanyar-te en sortides per la Garrotxa i el Ripollès de diferent durada i dificultat.

Habilitats

Aprendre a arreglar persianes (de les antigues**)—Activitat 1h – 2h Aprendre a canviar la corda que fa possible que la persiana puji i baixi. Si no és aquest el problema de la persiana (alt percentatge) l’activitat consisteix en cargolar i descargolar entre 10 i 20 cargols i l’activitat passa a ser de minuts.
Aprendre a canviar la càmera o pneumàtic de la bicicleta—Activitat 1/2 hora. Eines / Material: bicicleta, pneumàtic o càmera extra, bomba d’aire o “manxa”. Posteriorment es pot apendre a apadassar càmera
Aprendre a canviar la roda del cotxe—Activitat 1/2h-1h depenent del model de cotxe. Consisteix en apendre a canviar la roda del vehicle que s’usi.
Classes de diabolo (circ)—M’ofereixo a ensenyar utilitzar el diabolo, ja que he fet espectacles i he ensenyat a nens petits.
Determinació d’artròpodes—Puc ajudar-vos a trobar un nom (fins allà on es pugui) d’aquell bitxo que pica, que fa una plaga o que simplement voleu conèixer millor

Informàtica

Classes d’informàtica—Realització de classes d’informàtica bàsica, entorn word i excel, navegació d’internet i com realitzar un currículum vitae o carta de presentació.
Funcionament de les Xarxs Socials—Ofereixo ensenyar com funcionen les xarxes socials.
Funcionament del PC a nivell d’usuari—Ofereixo ensenyar el funcionamet bàsic de l’ordinador i office (word, excel, power point)
Informàtica—Ensenyo informàtica bàsica (Ordinador, Internet i correu electrònic) per aprenents (Especialment gen gran)
Informàtica—Consell, assessorament, classes informàtica (general), windows o ubuntu (Linux)
Introducció a la informàtica e internet—M’ofereixo per donar classes d’introducció a la informàtica e Internet

Jocs, Oci, Passatemps

Club de lectura per adults—Bones estones compartint lectures en català i castellà.
Educació especial en el lleure—Tinc experiència en educació en el lleure i titulació, he estudiat pedagogia i m’ofereixo per compartir temps d’oci o acompanyaments a persones amb discapacitat intel·lectual (tinc experiència en l’àmbit).
Explicar contes—M’ofereixo per explicar i llegir contes a a adults i gent gran.

Música i entreteniment

Cant—Classes i orientació en el cant. Tallers puntuals de tècniques de cant. Grups reduits. També individuals.
Classes de guitarra—Classes de guitarra per a principiants, per cantar o acompanyar.
Clown—El clown com a eina en molts àmbits de la vida. Tècniques de clown. També tallers puntuals de tècniques de clown. Grups reduits. També tècniques de Clown a nivell individual.
ENSENYAR A TOCAR LA GUITARRA
Flauta Travessera—Classes esporàdiques de flauta travessera, i orientació general. Tocar la flauta en events.
Tècniques d’interpretació —Tallers puntuals de tècniques d’interpretació. Grups reduits. Adults.

Mediació Conflictes

Gestió de conflictes i mediació—Ofereixo orientació i ajuda professional per gestionar tot tipus de conflictes interpersonals, familiars, laborals, comunitaris, … de forma dialogada i pacífica. Tinc formació (Màster URL Barcelona) i experiència en aquest àmbit. .

Paleteria i construccio

Ho tinc tot pero em falten mans—Estic intentant fer un estable per el meu cavall, però no puc sola. Tinc tot el material (de fusta)en el lloc que ha d’anar, però em falten mans per aixecar-ho i enganxar-ho. Hi ha algú o dos persones que vulguin ajudar-me a acabar de muntar-ho?
Millora de galliners—Assessorament i treball per a la millora dels galliners o altres instal·lacions per a aviram d’ús personal o familiar per a evitar l’entrada de salvatgines.

Salut i cuidar persones

Acompanyament a gent gran—M’ofereixo per fer companyia, fer un passeig, anar a fer la compra …a gent gran.
Acompanyament a gent gran—M’ofereixo per a acompanyament a gent gran ( encàrrecs, metge,…)
Acompanyament gent gran—Suport i acompanyament a gent gran en tasques diaris o ja sigui per fer companyia.
Consell Ayurveda—Consell Ayurveda (antigua tradició oriental de prevenció de salut): estils de vida, menjar adequat per a cada persona …
Consells i hàbits de vida saludable i dietes personalitzade—Ofereixo sessions personalitzades d’hàbits i concells saludables per millorar la qualitat de vida, dietes personalitzades, canvis de dieta i com fer-los, remeis naturals pel dia a dia,etc…
Cura persones —M’ofereixo com a Doula: http://www.doulas.es/definicion.html Acompanyament a futures mares, mares en el prepart i pospart per donar suport i ajuda en aquests moments tan especials.
Dieta Alcalina—La dieta alcalina és una proposta de dieta saludable, consisteix a mantenir el pH de la sang en un nivell alcalí i així mantenir la salut i prevenir malalties. S’ha comprovat que l’acidesa corporal està en l’origen de moltes malalties, entre elllas el càncer
Exercicis energètics- Chikung—El txi-kung són una sèrie d’exercicis energètics, fàcils de fer per qualsevol persona, fins i tot persones grans, que permet millorar el benestar general del cos i la ment. Sessions individuals.
Massatges—Quiromassatge: contractures, manteniment i estiraments persones grans (i no tant grans), “tortículis”, restrenyiment, cel.lulítis, greix, esquenes carregades, cames cansades, … Massatge craneo-facial: massatge relaxant coll, cara i cap. Massatge infantil: ensenyo als pares/mares/avis/… a fer massatges als nadons menors de 12 mesos (mínim 4 sessions)

MASSATGES DE RELAXACIÓ —M’ofereixo a fer tractaments relaxants com massatges corporals o podals.
Meditació—La meditació és una pràctica que permet estar més en harmonia amb un mateix i amb l’entorn. Et proposo fer pràctiques de diferents tipus de meditació.
passejar—M’ofereixo per passejar amb persones grans o amb alguna dificultat motriu
Pintar, una experiència transformadora—El que ofereixo és un temps per pintar, per exemple dues hores quinzenals, podem fer-ho individualment o en grup, segons la demanda. Es pintura d’acuarel.la que es fa sobre paper mullat. Es una eina per l’equilibri emocional i físic. També es pot combinar amb altres procediments artístics procedents de la Pedagogia Waldorf. Estic estudiant Arteràpia Antroposòfica i he de començar a practicar-ho. Estic a tercer curs, només me’n falta un i tinc la supervisió dels professors .

REFLEXOTERAPIA PODAL —M’ofereixo per fer sessions de reflexologia podal. La seva finalitat és actuar de manera reflexa sobre els òrgans , articulacions, glàndules i sistemes del cós humà, ajudant a estimular les funcions de l’organisme , prevenir dolències i restablir la salut, potenciant la capacitat de regeneració i autocuració del propi cós a través del massatge de peus i mans. SANTI.
Reiki—Tot pesa i no tens ganes de res? Sembla que no puguis respirar? Et sents cansat, desanimat, angoixat…? Troba el teu equilibri.
Técnicas de Relajación—Classes de tècniques de relaxació, diferents formes de relaxar segons la situació.

Serveis empresa

Servei de streaming—T’ofereixo una plataforma per retransmetre en directe per internet(streaming)cursos, conferencies, taller, jornades , congresos,… També podem gravar l’acte i penjar-lo a internet.

TALLER

Papers de regal—Donar un toc personal als vostres papers de regal. Pintats amb diferents colors i objectes.
Pasta de sal—Detalls per personalitzar els vostres regals, divertits mòbils, per decorar el Nadal…
taller astrologia—Que es l’astrologia, com funciona, com es fa una carta astral…
Taller d’introducció a la Hipnosi—Introducció al coneixement de la Hipnosi: què es, utilitats, perills i exercicis pràctics i avaluatius del nivell d’hipnosi que a priori tenim.

Treballs de jardineria

Coloborar—Me ofrezco para colaborar en trabajos de jardineria y/ huerto.
Desbrossaments—Manteniment de finques, recuperació d’espais en desús. Disposo de desbrossadora.
Horta—Ofereixo ajuda i orientació en el cultiu ecològic de verdures i hortalisses. En horts en producció puc colaborar en el que faci falta.
m’ofereixo per jardiner—par exemple tallar la gespa
talla gespa,astellat de llenya i neteja brancall—Disposo de màquines: Desbrossadora,motoserra,astelladora,trituradorai serra de disc sobre taula. Tot per feines domèstiques.

Treballs de la Llar

Suport a la llar—M’ofereixo per col·laborar en tasques de la llar (planxar, fer la compra, netejar la casa.

Treballs Manuals

Artesanies—M´agrada tot el tema dels treballs manuals i especialment amb la fusta, reaalizació de murals , escultura etc…
Fer baixos pantalons i altres—Ensenyar i fer baixos de pantalons i faldilles.
manitas—reparar cosas en casa
manualitats—Ser fer tapis, cistellets de sabons, cuixins i catifes (“alfombras”), macrame, decoració d’estovalles…..
Manualitats per nens—Treballs de plàstica per a nens/es de 6 a 12 anys. – collarets i arrecades fetes amb fimo – punts de llibre amb flors i fulles seques
Patrons Burda—Puc ensenyar com treura patrons de confeccio de la revista Burda

Demandas

Aprendre Idiomes

Anglès bàsic—La meva demanda es basa en comentar i repasar les classes d’anglès bàsic que estic fent a l’escola d’adults d’Olot.
Anglès nivell intermedi conversa—Necessitaria poder tenir converses amb anglès amb una persona del meu nivell o superior. En aquests moments tinc el títol B1 i estic a 3er de l’EOI.
Angles—M’agradaria aprendre angles bàsic.
Aprendre xinès (Hanyu)—Canviar converses i aprendre xinès mandarí a canvi del català, castellà o anglès (nivell alt).
Classes de panjabi—Estic interessat en aprendre 4 nocions bàsiques de l’idioma panjabi. No cal saber-lo escriure, només saber-ne el vocabulari essencial per tenir una conversa senzilla.
Conversa anglés—Tinc coneixements bàsics d’anglés i m’agradaria poder fer pràctiques amb algú que el parli bé.

Art i artesania

Aprender a hacer jabón y cremas cosméticas naturales. —Mre gustaria aprender a hacer jabón y cremas naturales para consumo propio.

Cuidar animals

animalots—passejar gossos ,cuidals etc.cavalls,tote clase de animals.

Cuina

Cuina basica—M’agradaria que algú amb experiencia m’ensenyes a cuinar apats basics o no, de cada dia o per festius, tant de peix com carn o postres…

Habilitats

Ajudes puntuals—Tallar llenya i apilar. Arreglar murs de pedra seca.
Artterapia /manualitats—M’ agradaria aprendre a fer manualitats o treballs d’arterapia que em serveixin per la meva feina d’ educadora social de gent gran.
Neteja brancall al bosc—Netejar espais de brancall i tallar i apilar llenya
Refer parets de pedra—Arreglar parets de pedra seca. Tallar llenya.

Informàtica

Configurar impresora—Necesitaria ayuda para configuar mi impresora al ordenador.
Photoshop—Aprendre l’us
Photoshop fotografies/videos—Aprendre a fer muntatges amb photoshop. Muntatges amb video etc.

Música i entreteniment

Algu m’ensenyaria a tocar el piano?—Fa molts anys que en vull aprendre, pero, o no tenia temps, o no tenia cèntims. Algu tindria una horeta a la setmana per mi? Gràcies
Classes de guitarra—Tinc una quitarra acústica vella i m’agradaria aprendre nocions bàsiques per poder-la començar a tocar
CLASSES DE PIANO—M’agradaria prendre classes de piano. Tinc un piano digital a casa i he après alguna coseta de manera autodidacta.
Música—Necessito ajuda, pero no “ortodoxa”, per introduïr-me al piano. Voldria defensar-me una mica, però sense “formalismes”

Salut i cuidar persones

Massatges—M’agradaria que em fessin un massatge a l’esquena

Treballs de jardineria

Jardiner—Per diferents feines de jardineria
Jardineria—Manteniment petit hort i jardí. Trucs i astúcies per no desistir en el intent …

Treballs de la Llar

Electricista—Necessito penjar unes làmpares.
Electricitat—Necessito arreglar un llum de sostre que no crema. (possibles fils desempalmats)
Fuster—per diferentes feines de fusteria domestica
Fusteria—Necessito que m’arreglin una porta que, degut a les contraccions, no em tanca bé.
Neteja—Ajuda puntual per netejar cuina, vidres, lavabo.
neteja—Neteja pis 80M2. Setmanal. Temps estimat 2 Hores. OLOT
Pintor—Necessito pintar unes tuberies que han quedat vistes desprès d’unes obres fetes a casa.
Planxa—Si algú li agrada planxar sempre tinc un munt de roba a punt.
Remiendos a la meva llar—Necessito un manetes que m’arregli dues portes que rocen a terra, 3 persianes que no acaben d’anar bé i que em repassi l’obrir i tancar de 4 finestres.
SUPORT DOMESTIC—Necessitem suport en les tareas domèsticas de qualsevol tipus. Som una familia de 5 persones a Argelaguer.
Tasques domèstiques—Puntualment necessito ajuda, p.ex., un cop al mes per neteja de vidres i potser endreçar i posar-hi ordre en d’altres questions domèstiques.

Treballs Manuals

esports quidar jin grand idiomes cuina—ami magradaria treballo kualsbols tipos
petits bricolatges a casa—Necessito per exemple, ajuda per penjar algunes coses a la pared, canviar un grifo de la cuina, fer un arreglo elèctric i coses que van sorgint …

Comparteix-ho amb els teus amics: