Banyoles ampliarà el cementiri en 68 nínxols

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Ajuntament de Banyoles ampliarà el cementiri municipal en 68 nínxols, en el marc d’un projecte que inclou 120 nínxols nous

El cementiri municipal de Banyoles, situat a la carretera de Figueres, s’ampliarà pròximament amb la construcció de 68 nínxols, ja que quedaven molt pocs nínxols lliures. És la primera part d’un projecte d’ampliació de 120 nínxols, però que es farà per fases. Les obres es faran les pròximes setmanes amb un pressupost de 51.000 euros (per als 68 nínxols) i donen continuïtat a les reformes que s’han fet al recinte els últims anys. El total de 120 nínxols estan pressupostats en uns 90.000 euros.

RenderImage

La gran millora del cementiri municipal des del 2009

El consistori banyolí ha millorat el cementiri municipal de Banyoles amb diferents actuacions els últims anys. El 2013 amb el Jardí del repòs ¡ 52 nínxols situats a la part superior. Tanmateix, la gran reforma va ser el 2009 amb el tancat del perímetre del cementiri amb dos portals amb un temporitzador, la millora de la zona d’accés (l’edifici que hi ha a la part inferior del recinte), la remodelació interior amb el terra nou i la dotació d’un nou lavabo adaptat, cobertes de sobre dels nínxols que es trobaven en mal estat, un nou garatge, es van renovar els serveis de llum i aigua, es van arreglar les fonts, es va reformar el teulat de la capella i es va instal·lar un nou elevador, entre d’altres millores.