Banyoles anuncia que els majors de 65 anys podran tenir l’accés gratuït al bus urbà de la ciutat

Comparteix-ho amb els teus amics:

A partir del setembre l’Ajuntament de Banyoles inclourà un nou servei a la targeta + 65. Es tracta d’una millora reclamada i és que el transport urbà dels autobusos TEISA de dins de Banyoles serà gratuït per als titulars del Carnet + 65. És la línia la Fontcoberta- Camós que travessa la ciutat i serveix, alhora, de bus d’urbà. Aquesta despesa anirà a càrrec de l’Ajuntament de Banyoles i els usuaris s’hauran d’identificar. Fins ara el preu era 1,4 euros pel trajecte intern a Banyoles, i hi havia abonaments i títols ATM.

Les parades són a Can Puig, Canaleta, Mas Palau, Vila Olímpica, la Vila, la plaça Doctor Rovira, plaça Països Catalans, carrer de la Formiga, parc Manel Saderra, l’institut Pla de l’Estany, l’escola Pla de l’Ametller, plaça Sant Pere, passeig mossèn Constans i Clínica Salus. Hi ha 12 expedicions al dia.

El Carnet Municipal de la Gent Gran, conegut com el Carnet +65, està dirigit a totes les persones majors de seixanta-cinc anys de Banyoles. Aquest carnet permet als seus titulars obtenir descomptes i promocions en serveis municipals i establiments de Banyoles que s’han adherit a la iniciativa. El consistori fa enviaments regulars de les targetes a les cases dels beneficiaris. Segons el padró municipal d’aquest agost del 2016 a Banyoles hi viuen unes 3.500 persones de més de 65 anys.