Banyoles es prepara per viure el Carnestoltes

Comparteix-ho amb els teus amics:

Banyoles es prepara per viure el Carnestoltes el 5 i 6 de febrer del 2016, amb novetats com ara la Rua de nit pel centre de la ciutat i el combat de DJ

L’Ajuntament de Banyoles també fa pública una part de la imatge gràfica del Carnestoltes, que enguany serà els dies 5 i 6 de febrer del 2016. Durant els propers dies es faran públiques totes les novetats que acompanyaran el Carnestoltes de Banyoles d’aquest 2016.

Tanmateix, ja es fa púbilc que la nova Rua de nit de carnestoltes, transcorrerà de nou pel centre de Banyoles. La Rua començarà a la plaça de les Rodes a les 11 de la nit i acabarà també a la plaça de les Rodes, on hi hi haurà concerts i música des de 2/4 de 12 de la nit i fins 2/4 de 3 de la matinada. Llavors serà el moment perfecte perquè Banda Patilla i la carrossa del Comitè de Banyolinades desplacin la festa des del centre, cap a l’envelat de la Farga, on s’acabarà la festa amb una altra novetat: El combat de DJ!

L’Ajuntament de Banyoles recorda que hi ha el concurs de carrosses de Carnestoltes amb tres premis, de 300 euros, 200 euros i 100 euros. Si es vol optar al premi a la millor comparsa aquest any han obert una nova categoria, el premi únic a la millor comparsa. Participa-hi i podràs obtenir el premi valorat en 250 euros. Es pot concursar en qualsevol de les dues categories o fins i tot a les dues. Les inscripcions són a l’Ajuntament de Banyoles, del 19 de gener al 4 de febrer. Es podran consultar les bases a cultura.banyoles.cat a partir del 19 de gener.

cartell carnestoltes de Banyoles