Banyoles es prepara per viure un Carnestoltes de contes el 6 i 7 de febrer del 2015

Comparteix-ho amb els teus amics:

Les activitats arrenquen el divendres 6 de febrer amb la rua de versots i la tercera edició de la “Fes-te cutre”, i dissabte destaquen dues cercaviles pels carrers de Banyoles, a la tarda i a la nit.

La programació del Carnestoltes de Banyoles, organitzat per l’Ajuntament de Banyoles, segueix la línia d’altres edicions, amb algunes novetats. El divendres 6 de febrer hi haurà la rua de versots i la “Fes-te cutre” al recinte de Barraques, a càrrec del Comitè de Banyolinades. El gruix d’activitats serà el dissabte 7 de febrer, amb les dues cercaviles pels carrers de Banyoles, la infantil i la d’adults, i el final de festa al recinte de Barraques. Enguany, també s’han programat diverses activitats infantils pel dissabte al matí amb un taller de màscares, un espectacle familiar amb Jordi Tonietti, i la rua a càrrec de la Marxing Band de l’Escola Municipal de Música. Aquestes propostes les organitza l’Associació Banyoles Comerç i Turisme, que aquest any també organitza el Botiguestoltes, buscant la complicitat dels comerciants de la ciutat.

00130012015 Banyoles es prepara per viure un Carnestoltes de contes el 6 i 7 de febrer del 2015

Enguany, el tema escollit són els contes, a l’entorn del qual les entitats i les AMPA que participen a les dues rues han escollit les seves disfresses. En aquest Carnestoltes 2015 s’ambientarà per a l’ocasió la plaça Països Catalans. Pel que fa al disseny gràfic enguany és obra de Pau Carulla que ha dissenyat 28 cartells, i tots fan referència a populars contes.

La cercavila infantil començarà a les 4 de la tarda a la plaça Catalunya i seguirà cap al carrer Llibertat fins a l’Ajuntament. A les 5 al reinstaurat envelat de la plaça de les Rodes hi haurà música i disbauxa amb el Comitè de Banyolinades i a les 6 la Festa del carnestoltes infantil amb Orelles de Xocolata”, i a les 7, xocolatada. Una de les novetats serà una nova proposta destinada al públic adult, a les 10 de la nit, amb el ball de màscares amb l’orquestra Montecarlo.

La rua de nit començarà a les 12 al passeig de la Indústria, davant de l’Ajuntament. La rua acabarà al recinte de Barraques, on a partir de 2/4 de 2 de la matinada tindrà lloc la festa de disfresses amb el grup de versions The Milkers i, tot seguit, música punxada amb DJ Cansvells.

El regidor de Festes de Banyoles, Jordi Bosch Batlle, ha explicat que “volem un Carnestoltes de Banyoles on s’ho passin bé els petits, els joves i els grans; un Carnestoltes per a tots els gustos”.

Comparteix-ho amb els teus amics: