Banyoles millora el servei de taxi amb un telèfon de guàrdia

Comparteix-ho amb els teus amics:

Durant les últimes setmanes l’Ajuntament de Banyoles ha aplicat una sèries de millores al servei de taxi de la ciutat. Actualment hi ha 8 llicències de taxi concedides per l’Ajuntament de Banyoles, de les quals n’hi ha 7 en funcionament. Concretament, s’ha posat en funcionament un telèfon mòbil que permet localitzar el taxista de guàrdia durant el dia, quan no és a la parada. És una derivació de les trucades del telèfon de la parada dels taxis de Banyoles, situada al passeig de la Indústria. És a dir, quan el client truqui al telèfon dels taxis (el 972 57 05 14) si no contesta cap taxista es desviarà automàticament al telèfon de guàrdia (636 39 85 20). La trucada l’atendrà un dels 5 taxistes que s’han adherit al servei i que es reparteixen per setmanes l’atenció a aquestes trucades.

A la nit, de les 8 de la tarda a les 8 del matí, es manté el procediment actual, que requereix trucar a la Policia local (972 57 57 57).

El regidor de Mobilitat i Via pública, Lluís Costabella, ha destacat el bon treball en equip amb el col·lectiu de taxistes i amb al delegat sindical comarcal del Sindicat de Taxistes Autònoms de Catalunya (STAC), Ramon Garcia. Per Costabella, “amb aquesta millora garantim que els usuaris del taxi rebin una resposta ràpida i en definitiva permetrà oferir un millor servei”.

A més, la Policia Local de Banyoles està realitzant inspeccions periòdiques als taxis perquè compleixin amb tots els requisits que exigeix l’Ordenança reguladora amb la finalitat de que els professionals donin la millor imatge, seguretat i garanties als passatgers.