Banyoles programa un espectacle de sarsuela per la gent gran de la ciutat

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Ajuntament de Banyoles organitza des d’aquest any activitats culturals per a les persones de les residències de gent gran de la ciutat. Per la regidora de Benestar Social de Banyoles, Ester Busquets, “la cultura és una eina d’integració social de primer ordre i en aquest sentit les activitats que programem busquen que la gent de les residències d’avis se sentin també part de la nostra ciutat”.

Opera Comica

Per aquest motiu, Ester Busquets ha volgut destacar la bona predisposició que l’àrea de Cultura, que ha demostrat programant un espectacle a mida de les necessitats i les especificitats del col·lectiu de la gent de les residències d’avis de la ciutat.

Està previst que pel 2016 es programin dues propostes culturals orientades a aquestes persones. La primera serà un espectacle de sarsuela catalana i espanyola titulat “D’aquí i d’allà” a càrrec de la Companyia Òpera Còmica de Barcelona. Serà un recital de catorze cançons amb les que es repassarà la història del gènere de la sarsuela tan de l’Estat espanyol com al nostre país. El recital va a càrrec de la soprano Marta Arbonès, el tenor Marc Sala i el baríton Joan Garcia Gomà. Al recital està previst que hi participin dues-cents persones de les vuit residències banyolines: l’Asil, la Bella Tardor, Can Carré, La Llar, el Mirador, el Sagrat Cor, la Solana i el Vellet. El concert tindrà lloc aquest dijous 18 de febrer a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles. La segona proposta, que s’anunciarà en els propers mesos, està pensada de cares a l’estiu i girarà al voltant del cant coral.