Banyoles rep a la patinadora artística Tània Omedes, que competirà al Mundial de patinatge artístic, on va acabar 3a el 2015

Comparteix-ho amb els teus amics:

Dimecres a la tarda l’Ajuntament de Banyoles ha preparat una recepció a la patinadora artística banyolina Tània Omedes i Juanola.

Omedes va ser tercera al Mundial de patinatge artístic per grups celebrat a Colòmbia el 2015 competint amb el Club Patinatge Artístic Girona. Aquesta primera setmana d’octubre anirà al Mundial del 2016 a Novara (Itàlia), i una vegada acabada la prova es quedarà a Itàlia per cursar el quart curs de criminologia a la Universitat de Siena.

tania-2

Tània Omedes durant aquest 2016 ha quedat en segona posició al Campionat provincial, segona al Campionat català i també segona al Campionat espanyol, un fet que l’ha classificat per al Mundial. Durant el 2015 el seus registres van ser: segona al Campionat provincial, quarta al Campionat català, tercera al Campionat espanyol, quarta al Campionat d’Europa celebrat a Bremenhaven (Alemanya) i la citada i molt meritòria tercera posició al Campionat del Món celebrat a Cali (Colòmbia). Tots els resultats competint per grups amb el Club Patinatge Artístic Girona.

La patinadora i la seva família han estat rebuts al consistori banyolí per l’alcalde, Miquel Noguer, i el regidor d’Esports de Banyoles, Jordi Congost. Durant l’acte la patinadora Tània Omedes ha explicat que “com a esportista és molt gratificant veure que després de tant treball pugui compartir els resultats, com el tercer lloc de l’any passat al Mundial”. Omedes ha agraït a la seva família el suport incondicional que li han donat i té l’ambició de tornar a aconseguir una medalla al Mundial d’Itàlia. Per altra banda, l’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, ha manifestat que “en nom de Banyoles et donem les gràcies per la feina ben feta al món del patinatge artístic, ets un referent pel més petits que practiquen el mateix esport”.