Banyoles rep el reconeixement a l’esforç realitzat per adherir la ciutat al projecte SICTED de qualitat turística

Comparteix-ho amb els teus amics:

La tinent d’alcalde Joana Vilà ha manifestat que “rebre el segell representa l’acompliment del propòsit de posicionar Banyoles com a destinació de qualitat turística i que la ciutat disposa d’un actiu turístic important i de primer ordre, alhora, aquest segell implica, un repte constant per donar un bon servei i una bona atenció als visitants”.

sicted_madrid

La ciutat de Banyoles ja és una destinació turística reconeguda amb el prestigiós segell estatal SICTED (Sistema integral de qualitat turística en destinació). Així ho acredita el diploma que va rebre aquest dijous la tinent d’alcalde de Promoció econòmica i Programa de Barris, Joana Vilà, de mans del president de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, Francisco González, i la Secretaria d’Estat de Turisme, Isabel Borrego, en un acte emmarcat dins de la Fira Internacional del Turisme (FITUR). L’entrega del diploma és el reconeixement a l’esforç realitzat per les administracions públiques i les empreses privades participants en el projecte de millora de la qualitat turística en destinació.

Banyoles és una de les tres ciutats o comarques catalanes que han obtingut la distinció, al costat de les comarques del Vallès Occidental i el Bages. La tinent d’alcalde Joana Vilà ha manifestat que “rebre el segell representa l’acompliment del propòsit de posicionar Banyoles com a destinació de qualitat turística i que la ciutat disposa d’un actiu turístic important i de primer ordre, alhora, aquest segell implica, un repte constant per donar un bon servei i una bona atenció als visitants”. Vilà ha afegit que “el reconeixement s’ha aconseguit gràcies a la implicació de la ciutat i la voluntat de superació i millora de la part pública i privada”

Durant l’acte de lliurament celebrat a Madrid van recollir el reconeixement, representants de 16 municipis o regions: Alcoi, Alicant, Benicarló i Benicàssim (País Valencià), Banyoles, Vallès Occidental i el Bages (Catalunya); Lácara – Los Baldíos i Monfragüe (Extremadura); Estribaciones del Gorbea y Llanada Alavesa (Euskadi); Santanyi (Balears); Axarquía Costa del Sol (Andalucía); Via Verda de la Jara (Castilla – La Mancha); Sierra de Gredos i Vall de les Iruelas (Castilla y León) i Puerto de la Cruz (Canarias), diploma que els acredita com a nous destins que han aconseguit la distinció SICTED.

El SICTED és un projecte promogut per l’Institut de Turisme d’Espanya (Turespaña) i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies que treballa amb les empreses i serveis turístics per millorar l’experiència i satisfacció del visitant en un destí turístic. Banyoles es va adherir al projecte el desembre de 2012 i ja s’hi ha interessat més de 20 establiments o serveis comercials i turístics de la ciutat.

Comparteix-ho amb els teus amics: