BE AN ENTREPRENEUR: EMPRENEDORIA EN ANGLÈS A SECUNDÀRIA

Comparteix-ho amb els teus amics:

Estudiants de 3r d’ESO exposen en anglès tres projectes d’emprenedoria

empreneurbr2

El passat dijous 27 de març, a l’Ideal, espai per a joves va tenir lloc, davant d’una vuitantena d’assistents, l’acte de clausura del projecte de Recursos Educatius de l’Institut Municipal d’Educació d’Olot “Be an entrepreneur”.

Van presidir l’acte la regidora de Joventut Mar Roca i el president de la Fundació Escola d’Emprenedors Jordi Naval, que van destacar la idoneïtat del projecte per tal de potenciar l’emprenedoria entre els més joves.

L’acte va consistir en la presentació d’un dels projectes de cadascun dels Instituts participants (Cor de Maria, Montsacopa i Escola Pia).

En aquesta iniciativa hi han participat 41 alumnes de 3r d’ESO, que han desenvolupat una dotzena d’idees innovadores en format de noves empreses. El projecte “Be an entrepreneur” té el valor afegit que tant les classes de preparació, guiades per un tutor expert de la Fundació, com les presentacions s’imparteixen en anglès.

L’experiència ha estat valorada molt positivament, tant per part de l’Institut Municipal d’Educació i Joventut com per l’alumnat, els tutors i professors d’anglès de tots els instituts que han pres part en l’experiència. L’acte va ser senzill però amb un alt contingut pedagògic i didàctic, i els joves van demostrar una vegada més que no estan mancats d’idees, i que quan és necessari demostren un bon domini de l’anglès a l’hora d’expressar-se.

Alhora, tant la regidora com el president de la Fundació van voler remarcar la importància de l’emprenedoria, tant a l’hora de buscar o crear un lloc de treball com per adaptar-se al canviant mercat laboral.