Besalú reubicarà la parada de bus

Comparteix-ho amb els teus amics:

Besalú reubicarà la parada de bus

El passat dilluns 26 d’agost la Junta de Govern local de l’Ajuntament de Besalú va aprovar la memòria valorada per al projecte de reubicació de la parada de la línia de transport públic a Besalú. La memòria aprovada està ara a exposició pública.

Actualment la línia de transport públic té la parada a l’Avinguda Lluís Companys, però no disposa d’espai per a poder estacionar el bus, de manera que envaeix la carretera i anul·la un carril de circulació. La problemàtica s’agreuja quan coincideixen dues línies de transport, una en cada sentit.

La resolució d’aquesta situació ha estat la proposta més votada al procés de pressupostos participatius que ha dut a terme l’Ajuntament de Besalú recentment. Així, l’Ajuntament vol desplaçar les parades d’aquesta línia de transport públic per així poder descongestionar la via principal en el tram més cèntric del municipi i resoldre la problemàtica plantejada.

Amb l’aprovació de la Memòria valorada es defineixen les obres per a la reubicació de la parada de la línia de transport públic, que es proposa reubicar a la carretera d’Olot, a l’alçada del carrer de la piscina, tal i com s’indica en els plànols inclosos a la Memòria: