BIANYAL 2014: Itinerari d’art i patrimoni a la Vall de Bianya

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Bianyal 2014 és un itinerari que focalitza el seu interès en una sèrie d’intervencions artístiques efímeres dutes a terme en esglésies romàniques de la Vall de Bianya. Amb aquest punt de partida, es realitza un itinerari que ofereix una oportunitat de posar en valor elements d’elevat interès històric, arquitectònic i natural d’una part significativa d’aquest municipi. Un singular punt de trobada entre modernitat i patrimoni en un entorn privilegiat, pensat per a tots els públics.

00107102014

Es visitaran les esglésies romàniques de Sant Andreu de Socarrats, Sant Martí de Solamal, Sant Pere Despuig i Santa Margarida. Les intervencions artístiques van a càrrec d’Arnau Bielsa, Narcís Coderch, Quim Domene, Anna Manel·la, Clara Oliveras, Job Ramos i Kenneth Russo. L’itinerari acaba amb una degustació gastronòmica preparada pel conegut cuiner i divulgador Pep Nogué.

Observacions: Totes les visites són guiades i compten amb explicacions sobre l’entorn i les pròpies instal·lacions artístiques. La durada prevista per a cada sessió és de dues hores i mitja. El desplaçament entre cada església es fa amb el popular trenet turístic. El punt de trobada és davant l’ajuntament de la Vall de Bianya

Preu: 10€ per persona
Horaris: dissabte, dia 11, a les 11h i a les 16h diumenge, dia 12, a les 11h
Inscripcions: administracio@valldebianya.cat, al telèfon 972.29.09.33 i, personalment, a les oficines municipals Les reserves es faran segons ordre d’inscripció. El pagament es durà a terme en el mateix moment de començar la visita.