Bon ambient en el tradicional dinar de nadal del Club Natació Castellfollit

Comparteix-ho amb els teus amics:

Com cada any i a les portes del Nadal la família del Club Natació Castellfollit es reuneix per celebrar el tradicional DINAR DE NADAL. Un nombrós grup de nedadors i nedadores, pares i mares hi varen participar, on cal destacar el bon ambient i la familiaritat.

El President del Club en Pere Vilà, a l’hora del brindis, va desitjar un Bon Nadal i un millor any per a tothom. També va desitjar una bona temporada esportiva i que es compleixin tots els objectius. Va agrair a tots els assistents la seva participació en el dinar. També recalcà i agrair al grup de pares i mares que fan possible l’organització d’aquests esdeveniments. I va finalitzar agraint a tot l’equip tècnic per la seva dedicació i bon treball.

Tot seguit i amb l’objectiu de recaptar fons per La Marató de TV3, enguany dedicada a la investigació de les malalties cardiovasculars, es varen fer unes quines. Els lots sortejats es varen confeccionar gràcies a les aportacions solidàries de pares del Club i diferents establiments locals. La quantitat recaptada va ser de 155 €!!!

En el transcurs del dinar i la quina es va poder comptar amb la col·laboració del grup de noies del Playback. Que amb el seu muntatge “Pluja d’estrelles” varen interpretar temes musicals de tots els temps amb un vestuari acord amb la moda de l’època. I que varen aconseguir fer gaudir de valent als assistents.

DSC_0031