Bon balanç del Club Natació Castellfollit en el XXXI Trofeu Ciutat d’Eivissa

Comparteix-ho amb els teus amics:

Els dies 22 i 23 d’abril la piscina eivissenca “Es Viver” va ser l’escenari del prestigiós trofeu Ciutat d’Eivissa de natació.

Aquest trofeu organitzat pel C.N. Eivissa, amb una excel·lent organització i amb la participació de clubs d’arreu d’Espanya celebrava la seva 31a edició. L’expedició del C.N. Castellfollit estava formada entre nedadors/es, entrenadors i acompanyants per trenta persones.

El balanç esportiu dels nedadors castellfollitencs cal considerar-lo d’exitós amb 10 medalles aconseguides, 1 rècord de club i el 85% de les marques personals millorades.

El rècord de club batut va anar a càrrec del relleu de 4 x 50 mtes. Lliures absolut femení format per Mireia Reverter, Núria Rodriguez, Núria Masó i Laura Nieto.

Les medalles les varen aconseguir:

Èric Ventulà 2 d’or i 1 de bronze

Núria Rodriguez 1 d’or

Adrià Surribas 1 de plata i 1 de bronze

Miquel Grau 1 de plata i 1 de bronze

Angel Chugden 1 de bronze

Gemma Ventulà 1 de bronze

Mireia Reverter 1 de bronze

L’equip que va competir en aquest trofeu estava format per l’entrenadora Anna Zamora i els següents nedadors: Gemma Ventulà, Angel D. Chugden, Adrià Surribas “Tomaset”, Miquel Grau, César Pozas, Anna Coma, Mireia Reverter, Laura Nieto, Clàudia Oliveras, Núria Masó, Aura Vilarrasa, Ona Vilarrasa, Laia Oliveras, Aina Salvador, Èri Ventulà, Núria Rodriguez i Pol Recober.