Bona acollida a la presentació de la plataforma en defensa de l’oci nocturn a Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Nombrós públic, empresaris i formacions polítiques varen assistir a l’acte

Foto: CUP Olot

Dissabte es va presentar en públic la plataforma Rejovenim Olot, que té com a objectiu reactivar l’oci nocturn a la ciutat. Rejovenim Olot compta amb el suport de diverses entitats de la comarca, així com amb membres d’alguns locals d’oci nocturn de la ciutat i, per descomptat, amb joves.

En la presentació s’ha denunciat que en els darrers deu anys no s’ha fet res per no deixar morir la vida nocturna de la ciutat. La finalitat d’aquesta plataforma és aconseguir que Olot recuperi i millori la seva vida nocturna, des del respecte i la consideració. En la presentació i han estat presents representants d’alguns partits polítics d’Olot com ERC i La CUP,els representants polítics han parlat també i han dit “que és important, a banda de recuperar l’oci nocturn, és aconseguir que sigui un oci nocturn no sexista” o “són necessàries millores importants per tal d’evitar que els joves hagin d’agafar el cotxe per desplaçar-se a altres localitats”.

El representant de la Forja Garrotxa, qui també dona suport a aquesta iniciativa i “els anima a seguir lluitant per una Garrotxa amb oci nocturn variat, feminista, inclusiu i popular”

També va pendre la paraula l’ex director de Kratter’s i Bakkhos. Primer de tot va desmentir les piulades contra ell que el Regidor de Promoció de la Ciutat Estanis Vayreda va fer i on aquest, acusaba de que la Plataforma era fictícia i que donava informacions falses sobre l’oci a Olot, ” queda clar avui, que no és així una cosa es donar suport i l’altre crear-la “. També va indi queixat de la passivitat per part dels ajuntaments dels darrers anys per mantenir l’oci i convertir Olot en ciutat dormitori. Davant els assistents a volgut recordar que Olot abans tenia varis pubs i dues discoteques on es feien espectacles amb Dj’s de renom o assitien personatges famosos de l’ època, que tot això feia que vingués gent d’altres comarques de festa a Olot i ara és al reves, la gent d’Olot marxa fora a buscar l’ambient.

Des de la plataforma s’estan recollint firmes per poder treballar en aquest sentit, en una setmana porten més de 500 firmes i s’organitzarà, en breu, un debat en el qual podran participar tots els partits polítics que es presenten a l’alcaldia de la ciutat.

Us adjuntem varies fotos de l’ acte, per si les volguéssiu fer servir.

Podeu seguir i fer suport a la plataforma aquí.

El contrapunt

Junt x Catalunya, concretament Estanis Vayreda, actual regidor de promoció de la ciutat, explica a les xarxes que aquesta és una “plataforma fictícia” amb “afirmacions falses”.

Xarxes socials: