Bona acollida del primer espectacle del cicle Zona B que acosta la cultura als barris

Comparteix-ho amb els teus amics:

Bona acollida del primer espectacle del cicle Zona B que acosta la cultura als barris

Imagen

El passat dissabte va tenir lloc el primer espectacle del cicle Zona B al pàrquing de l’Institut La Garrotxa. Un cicle que vol acostar la cultura als barris i que va tenir molt bona acollida. Es feia amb l’espectacle Mrs. Brownie de la companyia Teatre Nu. A través de titelles, ens presentaven la història d’una diva de la música negra americana que es troba al final de la seva vida.

Durant quatre caps de setmana la cultura s’instal·larà en quatre barris d’Olot: Desemparats, Montolivet, Pla de Dalt i Vivendes Garrotxa. Zona B: La Cultura als barris és un projecte que van escollir els veïns de la zona oest d’Olot dins dels Pressupostos Participatius de l’any 2019.

La programació inclou espectacles gratuïts, per a tota la família, que es representaran en diferents places d’aquests barris. Aquest projecte s’ha impulsat conjuntament entre les diferents àrees de l’Ajuntament d’Olot i els barris de la ciutat.

Els veïns han escollit els espectacles que conformen la programació, així com els espais on es duran a terme les representacions. A més, també s’encarreguen de diferents feines relacionades amb els espectacles com el control d’accés o el muntatge de l’espai, entre d’altres.

El proper dissabte dia 26 de setembre a les 18 h, l’escenari es trasllada a la plaça de Montolivet per veure Full House, de la Cia. Electrico 28. Un espectacle de teatre físic i música en directe, que explica la història dels veïns Koala, Dog i Horse.

El diumenge 4 d’octubre a les 17 h, la companyia Campi qui Pugui representarà Manneken’s Piss a la plaça Malagrida. Dirigit per l’artista olotí Toti Toronell, aquest espectacle sense paraules juga amb el llenguatge de les màscares i la comèdia de l’absurd. La instal·lació s’inspira en la font del Manneken Pis de Brussel·les.

L’última de les propostes serà el dissabte 10 d’octubre a Vivendes Garrotxa. La Companyia Baldufa ens mostrarà Bye byeConfetti, un espectacle de pallassos extravagants i autèntics, amb humor i amor, a parts iguals. És podrà veure en dues sessions, a les 18 h i a les 20 h.

Info i foto: Olot Cultura