Bona participació en les activitats nadalenques organitzades pel C.N.Castellfollit

Comparteix-ho amb els teus amics:

El Club Natació Castellfollit fa una valoració molt satisfactòria de les diferents activitats que ha organitzat aquestes passades festes de Nadal. Sobretot pel que fa a assistència de  públic.

També vol agraïr a totes les persones que han col.laborat en l’organització dels diferents actes, ja que sense la seva ajuda seria molt difícil dur a terme totes les activitats. Les activitats varen iniciar-se el diumenge 15 de desembre, on un centenar de persones es varen reunir a la sala polivalent de la piscina per celebrar el tradicional Dinar de Nadal i la posterior Quina Solidària per “La Marató de TV3”. Els magnífics lots que es varen sortejar eren aporta-cions solidàries d’establiments i particulars.  Enguany les quines varen tenir una gran assistència de públic i es va omplir de gom a gom el Centre Cívic els dos dies programats.

També, tal i com estava programat, el 31 de desembre es fa celebrar el Sopar de Cap d’Any. Varen ser una seixantena de persones, la majoria matrimonis i parelles, que varen poder gaudir d’un bon sopar i la posterior anada fins a la Plaça de sant Roc, on un bon grup de persones es varen reunir per escoltar les dotze campanades i donar la benvinguda al nou any. Continuant la festa amb una sessió de ball.