Bona rebuda de la campanya “Demà pots ser tu” a Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Òmnium Garrotxa realitzava una campanya que començava el passat 22 d’octubre amb una exposició de Santiago Sierra i dissabte, amb una taula rodona al Casal Marià

Foto: @LailaGaDa

A Olot, els actes de la campanya començaven el dia 22 d’octubre amb l’exposició de Santiago Sierra “Pressos polítics a l’Espanya contemporània”, que finalitzava diumenge, una obra censurada en la passada Fira ARCO de Madrid. Divendres al Casal Marià tenia lloc una taula rodona amb la participació de Neus Asín, Josep Granados, Biel Mossoll, Gemma Prat i Xènia Serrat.

“Demà pots ser tu” és una campanya en defensa dels drets humans, actualment en risc a l’Estat espanyol. A través de la denúncia de diferents casos flagrants de vulneració de drets es vol despertar consciències a la nostra societat. Cada vegada que un dret és trepitjat, la democràcia s’esquerda i s’obre la porta a més vulneracions de drets.

La manca de llibertat d’expressió, els atacs a la llibertat d’informació, al dret a reunió, la persecució d’idees i la censura són algunes de les regressions de drets civils i polítics que estem vivint en ple segle XXI.

Foto: @CUPOlot