Bones sensacions del CN Castellfollit en la seva participació en el 33è Trofeu Ciutat d’Eivissa de natació

Comparteix-ho amb els teus amics:

Un any més la piscina eivissenca de “ES Viver” va ser l’escenari els dies 27 i 28 d’abril del prestigiós Trofeu Ciutat d’Eivissa de Natació, que enguany arribava a la seva 33a edició.

Aquesta competició que constava de dues sessions, dissabte a la tarda i diumenge al matí, va reunir més de 300 nedadors i nedadores d’onze clubs d’arreu de l’estat. Com cada any l’organització d’aquest esdeveniment que anava a càrrec del C.N. Eivissa va estar excel·lent.

En un trofeu d’un nivell esportiu considerable i en un any difícil pel nostre Club, s’ha de dir que el balanç esportiu dels nedadors i nedadores del nostre Club l’hem de considerar-lo de molt bo. Aconseguint tres medalles, un record de club i un quasi 100 x 100 de marques personals millorades.

El rècord de Club va anar a càrrec de l’Èric Ventulà en la prova dels 50 mtes braça 12 anys amb un temps de 0:39,73. Superant el rècord històric que tenia en Pau Solà amb un temps de 0:40,11 des de l’any 2001.

Les medalles les varen aconseguir:

Foto: Èric Ventulà 1 d’or.
Foto: Àngel David Chugden 2 de plata.

L’equip que es va desplaçar fins a Eivissa per a participar en aquest trofeu estava encapçalat pels entrenadors Pere Vilà i Sandra Juanola i els següents nedadors i nedadores: Joel Casado, Gemma Ventulà, Àngel David Chugden, Èric Ventulà, Júlia Teixidó, Anna Moreno, Mahamadou Dambelleh, Elena Robles i Joel Rustullet.

Tot seguit podreu veure una sèrie d’imatges on s’aprecia el bon fer, i el desenvolupament del viatge, aixì com el bon ambient i l’actitud immillorable de tots els nedadors i nedadores com dels pares acompanyants.