Buggy-Bee, Cabanyes entre valls I Indeep, Premis 100% Emprenedors 2020

Comparteix-ho amb els teus amics:

Buggy-Bee, Cabanyes entre valls I Indeep, Premis 100% Emprenedors 2020

Buggy-Bee, Cabanyes entre Valls i Indeep han estat guardonats a la setena edició dels Premis 100% Emprenedors que, aquest divendres, s’han entregat a l’Ajuntament d’Olot.

Aquests guardons, que organitza anualment l’Ajuntament d’Olot conjuntament amb el Consell Comarcal de la Garrotxa, els Joves Empresaris de la Garrotxa (JEG), el Cercle

Euram i compta amb el suport del setmanari La Comarca, Olot Televisió, Ràdio Olot, la Cambra de Comerç de Girona i la Diputació de Girona, tenen com a objectiu la dinamització i la promoció de l’emprenedoria a la comarca de La Garrotxa posant en valor i reconeixent aquells projectes que aposten per la dinamització de l’activitat socioeconòmica.

L’empresa Buggy-Bee de Joan Riera Banal ha rebut el primer Premi 100% Emprenedors de la mà de l’alcalde d’Olot, Pep Berga, i la Regidora de Comerç, Empresa i Turisme, Gemma Canalias. El jurat d’aquesta edició ha escollit aquest projecte pioner a l’estat espanyol, realitzat amb productes sostenibles i de proximitat, per la innovació i millora de la qualitat de vida que aporta als nens i nens amb mobilitat reduïda. Tal com s’ha destacat durant l’acte d’entrega del guardó, les cadires elèctriques per infants no només faciliten el transport i la mobilitat dels nens i nenes sinó que també ajuden a la seva interacció i el joc propi d’aquesta edat.

Imagen

Cabanyes entre Valls d’Àlex López i Alfons Nogareda s’ha emportat el segon Premi 100% Emprenedors. El guardó l’ha entregat el president del Consell Comarcal de la Garrotxa, Santi Reixach, i la regidora de Comerç, Empresa i Turisme, Gemma Canalias, que han destacat l’original iniciativa turística situada a la Vall de Bianya per la seva projecció, per la utilització d’elements sostenibles i per contribuir qualitativament a l’oferta turística garrotxina, oferint totes les comoditats en una cabanya de fusta ubicada a la part superior dels arbres.

Imagen

Pau Bramon i Jordi Vallès, creadors d’Indeep, també han estat reconeguts amb un accèssit pel seu projecte tecnològic pioner i d’última generació que permet oferir solucions de control de qualitat mitjançant la intel·ligència artificial a les indústries, reduint costos i augmentant la qualitat de les empreses del territori. El representant d’EURAM Garrotxa, Josep Maria Ginabreda, ha estat l’encarregat d’entregar el guardó.

Imagen

Per últim, Àngel Faus i Tomàs ha estat premiat amb el Premi Jove Empresari de l’Associació de Joves Empresaris de la Garrotxa per Vlex.Com, la seva plataforma online proveïdora global d’informació jurídica i solucions legals per a mercats professionals amb més de 30.000 clients arreu del món. La iniciativa, que va fundar conjuntament amb el seu germà Lluís Faus, ja s’ha establert com a líder mundial en aquest àmbit i es tracta del primer assistent basat en intel·ligència artificial que permet validar la qualitat d’una argumentació jurídica processant i analitzant sentències i informacions legals de diferents jurisprudències. El guardó s’ha entregat de la mà de Marlene De Arcos, presidenta de JEG.

Imagen

Aquest any, deu emprenedors optaven a rebre aquests reconeixements que realcen l’emprenedoria i la innovació. En concret, el jurat va preseleccionar les candidatures de l’escola d’arts escèniques La Quarta Paret, la proposta turística de Cabanyes entre Valls, els serveis de coaching per empreses d’Eva Aixelà, les cadires de rodes elèctrica per a infants amb mobilitat reduïda Buggy-Bee, l’empresa Troncsijocs especialitzada en el disseny i construcció d’estructures de jocs fetes de fusta, els especialistes en salut de la dona Equip Dona, L’Atelier de Fabric’s Soul on s’imparteixen classes de costura creativa i brodat a mà, les propostes d’intel·ligència artificial d’IndeepVision, el taller de restauració de mobles i tapisseria Verd de Gris i l’estudi de disseny gràfic i direcció creativa Poble.

En total, 74 candidats i una vuitantena de projectes d’activitats com comerç, artesania, materials biodegradables, activitats sostenibles o relacionades amb la salut s’han presentat des de la primera edició d’aquests premis.

Info i fotos: Ajunt. Olot

Comparteix-ho amb els teus amics: