Busquen per la zona de Queralbs un motorista de Gavà que porta més de deu dies desaparegut

Comparteix-ho amb els teus amics:

El seu germà va denunciar-ne la desaparició divendres passat després de no tenir notícies seves des de feia una setmana

Bombers i Mossos d’Esquadra busquen per la zona de Queralbs (Ripollès) un motorista de Gavà que porta més de deu dies desaparegut. De moment, l’única pista que se’n té és la seva moto, que s’ha trobat en aquest municipi del Ripollès. L’home solia anar a fer rutes i des del passat 8 d’agost no se’n tenen notícies. El seu germà va anar divendres passat a interposar una denúncia per desaparició a la comissaria dels mossos del Vendrell. Després de localitzar la seva moto, i que el mal temps obligués ahir a suspendre la recerca, els Bombers pentinen la muntanya amb dos vehicles, efectius dels GRAE, la unitat canina un helicòpter. A la recerca també hi donen suport els mossos amb la unitat de muntanya.

Els Mossos d’Esquadra van rebre la denúncia de la desaparició divendres passat. El germà del motorista va anar a la comissaria del Vendrell per explicar que, des de feia una setmana, no tenia notícies de l’home, que té 55 anys i viu a Gavà. L’última vegada que havien parlat va ser el 8 d’agost però, a partir d’aleshores, no havia pogut contactar amb ell.

L’única pista que s’ha trobat del desaparegut fins ara és la seva moto, amb la qual solia sortir a fer rutes. El vehicle va aparèixer a Queralbs i, a partir d’aquí, els Bombers es van mobilitzar i van activar la recerca, on també hi participen els Mossos d’Esquadra. De totes maneres, el mal temps que feia ahir a la zona, on va ploure i pedregar, van obligar a suspendre-la.

Aquest matí, el dispositiu de recerca s’ha tornat a activar. Els Bombers hi destinen dos vehicles, efectius dels GRAE, la unitat canina i un helicòpter, que fa passades per la zona muntanyosa des de l’aire. Al dispositiu també hi donen suport els Mossos d’Esquadra amb dues unitats, una patrulla uniformada i una altra del grup de muntanya.