Camp de treball internacional a les Preses per donar suport a la preservació del Parc Natural de la Garrotxa

Comparteix-ho amb els teus amics:

Camp de treball internacional a les Preses per donar suport a la preservació del Parc Natural de la Garrotxa i en especial activitat a l’àrea de Bosc de Tosca

Durant la última quinzena de juliol, 12 voluntaris internacional d’entre 20 i 60 anys han participat al camp de treball organitzat per l’Agrupació Naturalista i ecologista de la Garrotxa (ANEGx) com també la casa rural i associació Mas Pujou. El camp de treball internacional està focalitzat en la natura i paisatge per tal de donar suport a la preservació del Parc Natural de la Garrotxa i en especial activitat a l’àrea de Bosc de Tosca on és veïna la segona entitat.

L’ANEGx té tres grans àrees de treball: el naturalisme, ambientalisme i educació ambiental i els podeu trobar al Mas Les Mates d’Olot com també en diferents activitats que organitzen per la nostra comarca (https://anegarrotxa.wordpress.com/). Mas Pujou, és una associació dedicada a descobrir el patrimoni natural, cultural i social del seu entorn. És una masia equipada per allotjar grups i particulars que ofereix un ampli espai desenvolupar esdeveniments puntuals d’un dia, com ara estades més llargues diverses nits (reunions, assemblees, camps de treball.

La feina principal dels voluntaris internacionals han estat:

Bioconstrucció (com parets de pedra seca, camins d’arranjament i jardineria), aplicant mesures per promoure la biodiversitat a les zones rurals.

 – Neteja dels camins i el riu del Parc Natural al Volcànic Zona de Garrotxa.

 – Seguiment de la fauna o la flora (boscos madurs, cigalons).

Des de l’Ajuntament de Les Preses donem suport a aquesta iniciativa finançant una part com també ho ha fet l’Ajuntament d’Olot. D’aquesta manera podem posar el nostre gra de sorra a una pionera iniciativa a la comarca que ens beneficia a tots aquests que estimem i ens agrada passejar per la zona del Bosc de Tosca.

Info: Ajunt. Les Preses