Campanades de Foc i la festa de Cap d’Any gratuïta per rebre l’any 2015 a Banyoles

Comparteix-ho amb els teus amics:

Per aquest Cap d’Any, dimecres 31 de desembre del 2014, el consistori banyolí també ha volgut repetir la programació d’activitats després de l’èxit dels cinc últims anys. A la 1 de la matinada hi haurà les Campanades de foc a càrrec de les Gàrgoles de Foc davant de l’Ajuntament de Banyoles.

Seguidament a quarts de dues de la nit la festa de Cap d’Any 2014/2015 continuarà al pavelló de la Draga amb l’actuació del grup de versions La Loca Histeria i DJ Sendo. Els menors de 16 anys podran entrar acompanyats d’un adult fins a l’acabament de l’actuació de La Loca Histeria. I, atenció, tot plegat amb entrada gratuïta. A més, la barra serà a preus populars.

També, un any més, els banyolins i banyolines es podran moure per la ciutat amb el servei de bus nocturn interurbà gratuït d’¼ de 2 de la nit fins les 7 de la matinada amb parades a l’avinguda de la Farga, la plaça Països Catalans, la parada de la TEISA al centre, la Vila i el pavelló de la Draga. Les activitats de Cap d’Any estan organitzades per l’Ajuntament de Banyoles i per Gàrgoles de Foc.