Campanades de Foc i la festa de Cap d’Any gratuïta per rebre l’any 2016 a Banyoles

Comparteix-ho amb els teus amics:

Per aquest Cap d’Any, dijous 31 de desembre del 2015, el consistori banyolí també ha volgut repetir la programació d’activitats després de l’èxit dels sis últims anys.

A la 1 de la matinada hi haurà les Campanades de foc a càrrec de les Gàrgoles de Foc davant de l’Ajuntament de Banyoles.

Seguidament la festa de Cap d’Any 2015/2016 continuarà al pavelló de la Draga amb l’actuació de Pepet i Marieta, i l’Orquestra Maribel. S’aposta per un grup conegut i de molt qualitat com Pepet i Marieta, que van gravar la cançó de l’estiu de TV3 del 2014. La Festa acabarà amb DJs. Els majors de 16 podran entrar lliurement i els menors de 16 anys podran entrar acompanyats d’un adult. I, atenció, tot plegat amb entrada gratuïta. A més, la barra serà a preus populars.

També, un any més, els banyolins i banyolines es podran moure per la ciutat amb el servei de bus nocturn interurbà gratuït d’¼ de 2 de la nit fins les 6 de la matinada amb parades a l’avinguda de la Farga, la plaça Països Catalans, la parada de la TEISA al centre, la Vila i el pavelló de la Draga. Les activitats de Cap d’Any estan organitzades per l’Ajuntament de Banyoles i per Gàrgoles de Foc.

bor