Can Monsà torna a obrir com a espai d’estudi

Comparteix-ho amb els teus amics:

Fins al 15 de juny, s’obre cada dissabte, de 9 a 18h, per poder preparar els exàmens i proves de final de curs

L’edifici de Can Monsà tornarà a obrir les portes els caps de setmana previs al període d’exàmens universitaris per tal que els estudiants tinguin un espai on treballar i estudiar. Aquesta iniciativa es va realitzar per primera vegada el gener de 2017 i, gràcies a la bona acollida que va tenir, es va repetir durant els mesos de maig i juny del mateix any, coincidint amb els exàmens de selectivitat, i també durant el gener de 2018 i de 2019.

Aquest any s’obre del 25 de maig al 15 de juny, cada dissabte de 9 h a 18 h. El destinatari és el públic a partir de 16 anys: estudiants universitaris, de batxillerat i de CFGS, però també qualsevol persona que necessiti un lloc on treballar i/o estudiar.

A Can Monsà s’hi poden trobar espais d’estudi en silenci per a aquelles persones que necessiten concentració, i espais de treball per als que hagin de treballar en grup. Els usuaris de les edicions anteriors, van valorar sobretot l’ambient d’estudi, el silenci, la comoditat, l’obertura en horaris en què la biblioteca municipal està tancada i l’atenció rebuda.

Actualment Can Monsà acull les dependències de la FES, la UNED Garrotxa, la Fundació Kreas i el Consorci per a la Normalització Lingüística.

Comparteix-ho amb els teus amics: