Can Trona va ser l’escenari de l’entrega dels VIII Premis Jordi Pujiula

Comparteix-ho amb els teus amics:

Can Trona va ser l’escenari de l’entrega dels VIII Premis Jordi Pujiula

Imagen

Dissabte 30 de novembre, a l’auditori del centre de cultura i natura de Can Trona, a la Vall d’en Bas, va tenir lloc el lliurament dels VIII premis Jordi Pujiula, organitzats conjuntament entre el Patronat d’Estudis Històrics d’Olot i Comarca (PEHOC), l’Ajuntament de Santa Pau i l’Institut Municipal d’Educació d’Olot, en reconeixement i memòria del psiquiatre i historiador olotí Jordi Pujiula.

Vint-i-tres treballs de Batxillerat i Cicles Formatius optaven a premi en les sis categories existents i, en un acte àgil i fresc però a la vegada emotiu, es van lliurar a projectes de tota mena des d’un programa que afavoria la pràctica d’exercici físic saludable entre els docents, fins a un estudi basat en la observació de la població de formigues a Besalú, passant per un projecte on l’agricultura regenerativa era l’epicentre.

L’acte va comptar amb la presència de la diputada de Medi Ambient, Anna Barnadas i els alcaldes de Santa Pau i la Vall d’en Bas entre d’altres, així com la família del mateix Pujiula a qui l’actual president del PEHOC, Miquel Àngel Fumanal, va dedicar unes paraules d’agraïment i record. Amb un auditori ple a vessar es va poder gaudir de l’actuació musical dels alumnes de l’Escola Municipal de Música d’Olot.

Treballs guanyadors:

BATXILLERAT

TREBALL GUANYADOR CIENCIES DE LA SALUT: “entre la ciència i l’atzar. Una aproximació a la malaltia Poliquistosi renal autosòmica dominant” de Carlota Colomer pseudònim de Gina Domènech i Queixalós.
TREBALL GUANYADOR TECNOLOGIA: “Les matemàtiques en joc” de Blue Miles pseudònim de Martí Juanola i Ametller.
TREBALL GUANYADOR CIÈNCIES NATURALS: “Observació de formigues a Besalú” de Reveixi pseudònim d’Arnau Fernández Generó.

CICLES

TREBALL GUANYADOR CIÈNCIES DE LA SALUT I L’ALIMENTACIÓ:”Activa’t” de Activats pseudònim d’Anna Morchon Serrat
TREBALL GUANYADOR DISSENY I EDIFICACIÓ: “projecte residència La Guardiola” de En_Bartomeu pseudònim de RomicĂ Benchea MihĂlcut.
TREBALL GUANYADOR CIÈNCIES APLICADES I TECNOLOGIA: “Terra Viva2 de PI pseudònim de Marc Salvador Escrigas.

Imagen

Imagen

Imagen

Imagen

Fotos de: @pehoc_olot i @CanTronaCCN