CANVI DE DIA: El concert D’aquí estant veig una estrella, s’ajorna al diumenge

Comparteix-ho amb els teus amics:

Degut a la previsió meteorològica prevista per aquest dissabte, el concert D’aquí estant veig una estrella que s’havia de celebrar avui dissabte a les 22h s’aplaça per diumenge a la mateixa hora.

Els dies 26 i 28 de juliol, a la plaça del Gambeto de Riudaura, se celebrarà una nova edició, la catorzena, del festival D’aquí estant veig una estrella, cançons i tonades tradicionals a Riudaura.

El diumenge 28, a les 22 hores, tindrà lloc el tradicional concert en el que aquest any, juntament amb els Músics i els Cantadors de Riudaura, hi participarà el grup de cançó improvisada Corrandes són Corrandes. Christian Simelio i Anaís Falcó improvisen mentre canten amb diferents tonades tradicionals de la Catalunya Vella per provocar emocions amb la paraula, el so i el gest.

Corrandes són Corrandes

També hi participaran l’arpista Josep Maria Ribelles i els cantadors Laia Bosch i Albert Massip.

Les estrelles principals de l’esdeveniment, els Músics i Cantadors de Riudaura, participaran al festival amb tres formacions de músics i el grup de cantadors del poble, ens interpretaran algunes de les cançons que ja havien cantat en la col·laboració del treball de camp que va precedir la publicació del llibre de Josep Garcia, D’aquí estant veig una estrella.