‘Canvi de marxa’ a Olot per fomentar conductes responsables al volant

Comparteix-ho amb els teus amics:

Prop de 200 escolars de diversos centres educatius de la ciutat han participat en aquesta activitat impulsada per Mutual de Conductors amb el suport del Servei Català de Trànsit i la Policia Municipal d’Olot.

Canvi de marxa és una activitat educativa, impulsada per la fundació privada sense ànim de lucre Mutual de Conductors que compta amb el suport del Servei Català de Trànsit i que té per objectiu conscienciar els joves d’entre 14 i 18 anys sobre les causes i conseqüències dels accidents de trànsit així com fomentar conductes responsables d’autoprotecció entre els escolars.

Aquest dimecres s’ha portat a terme l’activitat al Teatre Principal on han participat prop de 200 alumnes de diversos centres educatius i que ha comptat amb el suport de la Policia Municipal d’Olot.

L’activitat consisteix en la representació d’una conversa telefònica entre dues germanes, una de les quals presencia un accident de trànsit quan es dirigeix en cotxe cap a la discoteca i truca a l’altra i li explica la situació. Durant el seu relat, s’intercanvien vídeos informatius i també testimonis reals dels cossos d’emergència que s’ocupen de la gestió més immediata de l’accident així com de víctimes i familiars. La voluntat és que les noves generacions puguin aprendre sobre la prevenció de la sinistralitat i l’adquisició de conductes que els permetin protegir-se dels perills a la via pública i que els facin responsables.

L’acte ha comptat amb la regidora de Seguretat de l’Ajuntament d’Olot, Mariona Camps, el president de la Fundació Mutual de Conductors Joan Badenes, acompanyat d’altres membres del Patronat així com del cap de Seguretat Viària Territorial de Girona, Juan Redraro.

Info: Ajunt. Olot