Canvis de circulació per obres a la Plaça Clarà

Comparteix-ho amb els teus amics:

En el tram comprès entre plaça Catalunya i passeig de Barcelona durant dos dies: dimarts i dimecres de la setmana que ve.

El proper dimarts dia 22 d’agost s’obrirà una rasa a la plaça Clarà, en el tram comprès entre la plaça Catalunya i el passeig de Barcelona, a l’alçada del pas per a vianants d’aquest sector. Per aquest motiu, es desviarà la circulació procedent de l’avinguda Reis Catòlics cap a la plaça Catalunya. Els vehicles podran continuar pel carrer Verge de Fàtima o bé pel carrer Nonet Escubós i accedir al passeig de Barcelona.

El dimecres dia 23 s’haurà d’asfaltar tota la cruïlla d’aquest sector de l’Ideal, on conflueixen la plaça Clarà, el passeig de Barcelona i el carrer Vilanova. Per poder fer aquests treballs amb més rapidesa i seguretat, caldrà tallar la circulació de totes les vies d’aquest encreuament. Els punts de tancament seran els següents:

– passeig de Barcelona a l’alçada de la rampa del pàrquing de la plaça Catalunya, entre el carrer Nonet Escubós i la plaça Clarà
– plaça Clarà, cruïlla tram de sortida de l’Escola Pia i plaça Catalunya – plaça Clarà, cruïlla carrer Mulleras

Així doncs tot el trànsit que circula pel carrer Mulleras en direcció cap a la plaça Clarà s’haurà de desviar pel tram de la mateixa plaça direcció al carrer Pare Roca.

Els vehicles que circulen per l’avinguda Reis Catòlics en direcció al passeig de Barcelona, seran desviats a la plaça Clarà cap a la plaça Catalunya.

El trànsit que circula pel passeig de Barcelona en direcció centre es desviarà a l’alçada del monument a Fontanella, on podran girar cap al carrer Nonet Escubós o bé tornar enrere pel passeig de Barcelona en direcció a l’avinguda Santa Coloma.